به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمحمد حسینی روز دوشنبه با اشاره به قرارگرفتن در هفته ملی جمعیت از ۲۴ تا ۳۰ اردیبهشت، به خبرنگاران افزود: بیش از ۲۵۰ میلیون تومان برای بیماران زیر حمایت خدمات درمان ناباروری از سوی بیمه سلامت استان سمنان در سال گذشته هزینه شد.
وی ابراز داشت: هزینه های بیمه ای زنان باردار تا سه دهک اول رایگان است و دهک های چهار تا ۹ فقط بین ۲۵ تا ۵۰ درصد هزینه را پرداخت میکنند که این مبلغ امسال ۳۵۰ تا ۷۰۰ هزار تومان تعیین شده است و فرزندان آنان نیز تا پنج سالگی زیر پوشش بیمه هستند.
حسینی با اشاره به طرحهای حمایت از خانواده در استان سمنان از سوی بیمه سلامت گفت: زوجهای نابارور میتوانند تا ۴۹ سالگی و در یکسال سه نوبت از پوشش بیمه و خدمات ناباروری بهرهمند شوند، این خدمات در بیمارستانهای دولتی تا سقف ۹۰ درصد با تعرفه دولتی و در بیمارستانهای نیمه دولتی و خصوصی نیز تا ۹۰ درصد تعرفه نیمهدولتی از سوی بیمه سلامت قابل پرداخت است.
وی به حمایت از زنان باردار و فرزندان آنها اشاره کرد و افزود: زنان بارداری که تحت پوشش بیمه نیستند، بدون شرایط خانوار میتوانند تحت پوشش بیمه قرار بگیرند.
مدیرکل بیمه سلامت استان سمنان یادآور شد: حمایت از زنان باردار از طریق عقد قرارداد با ماماهای متقاضی نیز در دستور کار قرار گرفت و ۱۷ ماما با بیمه سلامت استان قرارداد دارند و زنان باردار میتوانند برای بهرهمندی از خدمات حمایتی بیمه سلامت در استان سمنان به مطب این ماماها مراجعه کنند.
از سوی مسوولان استان سمنان جمعیت، در کنار کمبود آب، ۲ چالش اساسی استان معرفی می شود، به طوری که این استان در موضوع جمعیت از وضعیت قرمز عبور کردهاست و در وضع بحرانی قرار دارد.
شعار هفته ملی جمعیت سال ۱۴۰۲ با عنوان «سهم من از جوانی ایران» نامگذاری شد و بر این اساس عناوین هفته ملی جمعیت از ۲۴ اردیبهشت به ترتیب ۲۴ اردیبهشت رسانه و جوانی جمعیت، ۲۵ اردیبهشت مدیران و جوانی جمعیت، ۲۶ اردیبهشت خانواده موفق و جوانی جمعیت، ۲۷ اردیبهشت دستگاههای دولتی و جوانی جمعیت، ۲۸ اردیبهشت شرکتهای خصوصی و جوانی جمعیت، ۲۹ اردیبهشت نخبگان و جوانی جمعیت و ۳۰ اردیبهشت گروههای مردم نهاد و جوانی جمعیت، تعیین شد.