به گزارش خبرنگار ایرنا، رئیس دانشگاه امام صادق (ع) در این مراسم که روز سهشنبه در مصلای صاحب الزمان (عج) ورامین برگزار شد اظهار داشت: امروز دشمنان قسم خورده نظام برای مقابله با مردم ایران اسلامی به جنگ ادراکی روی آورده و تلاش دارند تا با تبلیغات سوء و سیاه نمایی، حرکت رو به رشد و توسعه کشور را کند کنند که تنها راه مقابله با این توطئه، عمل به جهاد تبیین مد نظر رهبر معظم انقلاب است.
حسینعلی سعدی افزود: موضوع جنگ ادراکی و تبلیغ علیه دین فقط به زمانه ما محدود نمیشود بلکه این موضوع در عصر امام صادق (ع) نیز شدت گرفته بود و دشمنان اسلام تلاش داشتند تا به اصول و تلاشهایی که نبی مکرم اسلام (ص) انجام داده بودند، ضربه وارد کند.
عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: در آن زمان، عالمان درباری به میدان آمدند و تئوریسین های جریان باطل نقش آفرین شدند و به جای آن که تبیین کننده اصول دین در دستان یاران ائمه باشد، در اختیار علمای درباری قرار گرفت و با وجود سخن گفتن از آزادی بیان، اجازه نمی دادند تا صحابه پیامبر سخن حق را به زبان آورند.
وی تصریح کرد: امروز هم این جریان تبلیغی را به خوبی در کشورهای غربی میتوان به خوبی مشاهده کرد، در غرب ، شعار آزادی مطبوعات و اظهار نظر می دهند ولی وقتی در مقابل اصول غربی ، مطلبی بیان می شود سریعا با آن صدا برخورد می شود.
رئیس دانشگاه امام صادق (ع) اضافه کرد: امروز باید واقعیت های جامعه را با تاسی از سیره امام صادق ، تبیین کرد و در این حرکت نسل جوان مورد توجه قرار گیرد.
این استاد حوزه و دانشگاه یادآور شد: امام صادق (ع) همواره تاکید داشتند که با نسل جوان ارتباط گرفت و جهاد تبیین را در این قشر مورد توجه قرار داد و به شبهات آنان پاسخ گفت.
وی با اشاره به اهمیت کرسی های آزاداندیشی تاکید کرد: امروز کرسی های آزاداندیشی، رکن جهاد تبیین است و اگر در این عرصه غفلت کنیم، ضربه خواهیم خورد، دشمن تلاش دارد تا ما را از اصول و حق خود نا امید کند.
سعدی گفت: امروز جمهوری اسلامی در یک جنگ ادارکی سنگین در مقابله با دشمن قرار دارد، آنان تلاش دارند تا روز را شب جلوه کرده و باطل را جایگزین به حق نشان دهند.
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: دشمن تلاش دارد تا با حمله به فیضیه و خروجی مدرسه فیضیه و مکتب امام صادق(ع)، آن را ناکارامد جلوه دهد ولی همه موظفند تا با عمل به جهاد تبیین، به مقابله با جنگ نرم دشمن رفته و با استفاده از ابزارهای موجود به ویژه در فضای مجازی، هنرمندانه، توطئه ها را خنثی کرد.
این مسئول با قدردانی از نقش مردم ورامین در پیروزی انقلاب اسلامی یادآور شد: مردم ورامین ، مردمی متدین، شهیدپرور و ولایتمدار هستند که پس از واقعه فاجعه آمیز فیضیه و حمله به جایگاه علم، حماسه ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ در دفاع از مرجعیت و مکتب امام صادق(ع) را رقم زدند.
در پایان این مراسم از خانواده ۲۱ شهید طلبه و روحانی شهرستان ورامین تجلیل به عمل آمد.
شهیدان محمد ناصر رحیمی، رجبعلی اسلامی خوزانی، ابراهیم رمضانی، سید حسن احمدی، حسین کاشانی، غلامحسن ضرغام، محسن عرب بهشتی، سید منصور دلاوری، سید مصطفی محمودی، مرتضی اکبری، سید محمد تقی حسین تبار، مجید بلوچی، صدرالله حجازی فر، ذوقعلی جلالی نیا، سید علاء الدین ضیاء، سید مجتبی طباطبایی، محمد جواد خاکباز، مسعود صانعی، حمید حسن زاده از طلاب و روحانیون شهرستان ورامین بودند که در دوران هشت سال دفاع مقدس به شهادت نائل آمدند.
ورامین با ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۳۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۵
ورامین - ایرنا - همزمان با سالروز شهادت ششمین اختر آسمان امامت و ولایت حضرت امام جعفر صادق (ع) یادواره ۲۱ شهید طلبه شهرستان ورامین برگزار و از خانواده این شهدای سرافراز قدر دانی شد.