تهران- ایرنا- معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی از طراحی و برگزاری نخستین دوره "طرح ملی اعتلا" با هدف تعالی بخشی معرفتی، مهارتی و حرفه ای مسوولان، اساتید و کارمندان این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روز چهارشنبه گروه علم و آموزش ایرنا، محمد قربانی گلشن آباد درباره برگزاری طرح ملی اعتلا اظهار داشت: دانشـگاه آزاد اسلامی بـا انسـجام بخشـی بـه شـبکه منابـع انسـانی فرهیختـه خـود شـامل دانـش آموختـگان، دانشجویان، کارمندان و اسـتادان در قالـب جامعـه دانشـگاهی تحـول آفریـن به ایجـاد دانشگاه پرورشگر قوه عاقله و توسعه دهنده فضای انقلابی، دانشگاه سرآمد و پاسخگو، دانشگاه کارآمد و پایدار، به تحقق محورهای راهبردی سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی قوت و سرعت می بخشـد.

وی ادامه داد: در راستای اجرایی سازی سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی؛ ذیل "بسته کاری فعالیت منسجم و هم افزای شبکه ای" و طی جلسات متعدد با نخبگان، متخصصان و کارشناسان در جهت حداکثر انطباق فکری و روشی با راهکنش ها، اقدامات کلان بسته کاری مرتبط، اولین دوره "طرح ملی اعتلا"؛ تعالی معرفتی، مهارتی و حرفه ای مسئولان، اساتید و کارکنان واحدهای دانشگاهی را در جهت شبکه سازی اجتماعی، بصیرت افزایی انقلابی و توانمندسازی حرفه ای در راستای تحقق "سازمان جهاد تبیین"، اجرایی و عملیاتی می کند.

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: به این منظور از ظرفیت تمامی معاونت ها، مراکز، حوزه ها و بخش های دانشگاه آزاد اسلامی و نیز سایر دستگاه ها، نهادها و وزارتخانه های مرتبط، بهره‌برداری می شود.

قربانی افزود: «طرح ملی اعتلا»، در سه سطح استانی، منطقه ای و کشوری و در دو مرحله مقدماتی (اسفند ۱۴۰۱ تا شهریور ۱۴۰۲) و تکمیلی (مهر ۱۴۰۲ لغایت شهریور ۱۴۰۳) برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: دوره ها به صورت کارگاهی و به روش هم اندیشی و مباحثه برگزار می شود تا امکان گفتگو و مباحثه در بالاترین شکل ممکن بین مدرسان و مخاطبان، مهیا شود.

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در راستای ارتقای ارتباطات اجتماعی دانشگاه و نیز بهره گیری از ظرفیت های علمی، فرهنگی، اجتماعی و مدیریتی از حضور مسئولین استانی و منطقه ای (ائمه جمعه، استانداران، فرماندهان سپاه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مدیران کل استانی و ...) به نحو مقتضی و متناسب با عناوین دروس، استفاده می‌شود.

قربانی یادآور شد: دوره ها به نحوی برگزار می شود که نتیجه آن ضمن ارتقای سرمایه اجتماعی نظام اسلامی، به تقویت و تعالی مرجعیت فکری و اجتماعی دانشگاهیان منتهی شده و شرکت‌کنندگان در این دوره ها، با شناخت دقیق نظام سلطه و رفتار شناسی دشمنان نظام اسلامی به نقد عالمانه مکاتب الحادی و التقاطی، تبیین دستاوردهای فاخر و درخشان انقلاب اسلامی و جهاد تبیین در سطوح گوناگون اقدام کنند.

وی افزود: شرکت کنندگان در این دوره ها، از دستاوردهای علمی، فرهنگی، صنعتی و ... و مرتبط با اقتضائات دانشگاهی و رشته های تخصصی، بازدید کرده و در تورهای علمی شرکت می کنند.

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: به تمامی واحدهای دانشگاهی توصیه موکد شده است که از تمامی ظرفیت های موجود در داخل و خارج دانشگاهها استفاده شود. همچنین هم زمان و به صورت متناسب با اقتضائات برگزاری دوره، خانواده های شرکت کنندگان نیز مورد توجه قرار گیرد.

وی درباره دوره مقدماتی این طرح بیان کرد: جریان شناسی سیاسی ایران معاصر، جنگ ترکیبی؛ چیستی، چرایی و چگونگی، روش تحلیل سیاسی اجتماعی، غرب شناسی (با تاکید بر آمریکاشناسی، صهیونیسم شناسی و ...)، جریان شناسی روشنفکری ایران معاصر، حقوق اساسی جمهوری اسلامی ایران، سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران (تبیین ویژگی ها و مختصات جبهه مقاومت)، دانشگاه؛ چیستی، چرایی و چگونگی از دوره های مقدماتی این طرح است.

قربابی تصریح کرد: امید است برگزاری طرح ملی اعتلا بتواند، در تحقق فرمان "جهاد تبیین" رهبر معظم انقلاب اسلامی به ویژه در فضای دانشگاهی، نقش آفرین باشد.