به گزارش ایرنا، هاشیم ناظمی جلال روز چهارشنبه در همایش استانی هماهنگی آزمون های نهایی خرداد ۱۴۰۲ در سنندج اظهار کرد: در خرداد امسال که برای نخستین بار فرایند جدید برگزاری امتحانات نهایی اجرایی خواهد شد، ۲۰ هزار و ۷۳۲ دانش آموز در ۱۰۶ حوزه امتحانی شرکت خواهند کرد که شاهد افزایش آن نسبت به سال گذشته هستیم.
وی افزود: در راستای برگزاری هرچه بهتر امتحانات نهایی دانشآموزان اقدامات زیادی از جمله تشکیل کارگروههای تخصصی حوزه سنجش، صدور ابلاغ برای کلیه عوامل اجرایی دخیل در امر برگزاری، خرید تجهیزات به ویژه تجهیزات حفاظتی و نیز رایزنی برای تامین اعتبار از طریق استانداری و سازمان مدیریت انجام شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه تمام اقدامات انجام شده در راستای آرامش خاطر دانش آموزان و اولیای آنان برای حضور در جلسه امتحان است، ابراز امیدواری کرد که با تلاشهای انجام شده، آزمونهای نهایی در کمال صحت و موفقیت برگزار شود.
حساسیت و دقت در برگزاری امتحانات نهایی دانش آموزان در اولویت باشد
رییس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش نیز در این جلسه گفت: فرآیند برگزاری امتحانات نهایی باید تمام وظایف و انتظارات بهطور دقیق عملیاتی شود چرا که این امر در حال حاضر جزء اولویتهای اول وزارت آموزش و پرورش بوده و در ابعاد بزرگ تر، یک پروژه ملی است.
محسن زارعی با تاکید بر رفع چالشهای پیش رو در برگزاری این آزمونها، افزود: عدم رفع چالشها سبب هزینههای بالا خواهد شد و لازم است در میدان اجرا با حساسیت بالایی نسبت به اجرای قوانین و مقررات در حوزههای امتحانی اقدام شود.
وی با اشاره به تمهید مقدمات حفاظتی برای برگزاری امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال جاری از تمام ظرفیتهای در اختیار برای پیشگیری از تقلب و تخلف و همچنین برخورد با متخلفین استفاده کرده و قطعا در این امر هیچ مماشاتی با احدی نخواهیم داشت.
رییس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: انتظار ما از استانها و شهرستانها، پیگیری جدی امور و اجرای شیوه نامهها است.
وی ابرازامیدواری کرد با پای کار آمدن تمام نهادهای مسئول در تامین امنیت و ایجاد شفافیت در آزمونهای نهایی، خرداد ۱۴۰۲ همراه با موفقیت برای دانش آموزان باشد.
استان کردستان ۳۰۰ هزار دانشاموز دارد که در سه هزار و ۸۰۰ واحد آموزشی تحصیل می کنند.