به گزارش ایرنا از سازمان حفاظت محیط زیست، نورالله مرادی درباره تاثیر و نقش نمایشگاه کتاب در حفظ محیط زیست، افزود: نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران یکی از مهمترین اتفاقات فرهنگی است که سالانه در کشور برگزار می شود، اهمیت این نمایشگاه تا آنجاست که رهبر معظم انقلاب و رییس جمهوری از آن بازدید می کنند، این بیانگر توجه خاص به حوزه فرهنگ در کشور است.
وی اظهار داشت: سازمان حفاظت محیط زیست در راستای توسعه سواد محیط زیستی و مردمی سازی محیط زیست نمایشگاه کتاب را فرصتی گرانبها برای خود می داند که در گذشته مورد غفلت واقع شده بنابراین پیشنهاد می شود در برنامه ریزی سال آینده نمایشگاه کتاب و سایر رویدادهای نمایشگاهی، باید سازمان حفاظت محیط زیست عضویت پیدا کند تا نسبت به لحاظ کردن ملاحظات محیط زیستی در زمان برگزاری نمایشگاه، جلوه های درخشان از تمدن ایرانی - اسلامی در حوزه محیط زیست به نمایش درآید.
معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست افزود: محیط زیست زیربنای فعالیت انسانی است و برای تجمعات انسانی در هر زمان و مکانی بایستی توجه به همه مباحث محیط زیست در نظر گرفته شود.
مرادی گفت: امیدواریم در سال های آینده با کاهش چاپ بروشور و کاغذهای تبلیغاتی، عدم استفاده از ظروف یکبار مصرف، اختصاص سطلهای تفکیک زباله ، تشویق به نشر الکترونیک، اختصاص چند غرفه به محیط زیست به منظور ایجاد فضای گفت و گو برای تبادل اندیشه در حوزه محیط زیست و مسئولیت های اجتماعی، توجه ویژه به چاپ کتاب های محیط زیستی، ترویج و تبلیغ سبک زندگی مبتنی بر فرهنگ محیط زیستی ایرانی - اسلامی و همچنین ایجاد زمینه برای تبادل نظر و آموزش ناشران در خصوص مباحث محیط زیستی فراهم آید.
وی اظهار امیدواری کرد که سال آینده سازمان حفاظت محیط زیست با همکاری مسئولان برگزاری نمایشگاه و همچنین با کمک سمن ها و خانه های محیط زیست غرفه ها و ناشران برتر، مباحث محیط زیستی که باید در نمایشگاه رعایت شود را معرفی کند.
سی و چهارمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب (از ۲۰ تا ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ ) با شعار آینده خواندنی است، به صورت حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی (ketab.ir) در حال برگزاری است.