به گزارش ایرنا ، رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل روز چهارشنبه در این دوره گفت: دانشگاههایی که قصد دارند در سالهای آینده روی پای خود بایستند و بتوانند دانشجو جذب کنند بایستی پوستاندازی کرده و به سمت رویدادهایی که نیاز جامعه امروزی است حرکت کنند.
دکتر حسین شایقی با اشاره به طرح صدف اظهار کرد: طرح توانمندسازی شغلی صدف در چهار فاز طراحی شده و یکی از موفقترین طرحهای شغلی محسوب میشود.
وی ادامه داد: یکی از ویژگیهای این طرح انتقال تجربه کارآفرینان و کارمندان موفق است و مشاورههای روانشناختی و روانشناسی در قالب این طرح سبب میشود فرد به خوبی مسائل را بشناسد و علایق خود را بداند و روند طی مسیر را به خوبی بیاموزد.
شایقی تاکید کرد: طرح صدف یک بحث حرفهای در طراحی مسیر شغلی براساس توانمندی فارغالتحصیلان و دانشجویان است.
رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل افزود: امیدواریم خروجی طرح صدف چندین تیم خوب باشد که بتوانند برای ارائه ایدههای فناوری جدید در جاهای مختلف حاضر و موفقیتهای لازم را کسب کنند.
دکتر میرمهدی سیدرحیمی ، مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی نیز گفت: بیش از ۶۰ درصد ثبتنامکنندگان در طرح صدف عضو انجمنهای علمی بهویژه در دانشگاه محقق اردبیلی هستند که این موضوع حائز اهمیت است.
وی افزود: در جشنواره حرکت که هفته پیش در این دانشگاه برگزار شد دانشجویان انجمنهای علمی نشان دادند که جزو نخبگان هستند و فضای اصلی دانشگاه را پس از کرونا به آن برگرداندند.
وی گفت: این کارگاهها و دورهها بسیار ارزشمند است و دانشجویان باید علاقهمندانه و با تمام توان و انگیزه از آن بهرهمند شوند.
دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام آموزشکده کشاورزی و با پذیرش ۳۸ دانشجو در رشته کشاورزی عمومی فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و در حال حاضر در ۲۰۱ رشته
تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در حدود ۱۱ هزار دانشجو دارد که در ۱۱ دانشکده مشغول تحصیل هستند.