به گزارش ایرنا علیرضا دانشی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهارکرد: موضوع زنجیره ارزش تولید در صنعت نفت اهمیت زیادی پیدا کرده و همواره برنامههای کاری مهمی را در دستور کار داریم.
وی بیانکرد: توسط شرکتهای فناور و دانش بنیان ها، تجهیزات و قطعات کاربردی ساخته شده که میتواند شتاب در تحقق برنامههای تدوین شده برای زنجیره ارزش تولید صنعت نفت را درپی داشته باشد.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با اشاره به اینکه عملیاتی شدن تجهیزات ساخته شده مسئله مهمی است بیانداشت: برنامهریزیهای لازم برای بهرهبرداری و استفاده از این تجهیزات انجام شده که قطعا آثار قابل توجهی در صنعت نفت خواهند داشت.
دانشی بر استفاده هرچه بیشتر از توان شرکتهای دانش بنیان تاکید کرد و ادامهداد: تا قبل از دولت سیزدهم، حجم قراردادهای کاری با اینگونه شرکتها ۷۰۰ میلیارد ریال بوده است.
وی تصریحکرد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون، مشارکت شرکتهای دانشبنیان در رفع نیازهای مختلف شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به ۱۵ هزار میلیارد ریال رسیده است.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب خاطرنشانکرد: حجم همکاریهای این شرکت و دانش بنیانها تا پایان امسال به بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال خواهد رسید.
دانشی در خصوص توجه به مسائل زیست محیطی عنوانکرد: امیدواریم با اقداماتی که در شرکتهای دانشبنیان انجام میشود بتوانیم با کمک تکنولوژی و نوآوریهای روز، بهصورت پرتابل بر محیط زیست مناطق عملیاتی توجه بیشتری شود.
وی همچنین به برگزاری نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران اشارهکرد و گفت: در مدت زمان برگزاری این رویداد، برای رفع برخی چالشهای صنعت نفت و همچنین بومیسازی قطعات و تجهیزات مورد نیاز، با سازندگان و شرکتهای توانمند داخلی مذاکره میشود.
به گزارش ایرنا شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب به عنوان بزرگترین شرکت تابعه شرکت ملی نفت ایران با ۴۵ میدان و ۶۵ مخزن هیدروکربوری بزرگ و کوچک در گسترهای افزون بر ٧٠ هزار کیلومتر مربع از استان بوشهر تا شمال خوزستان، حدود ۸۰ درصد نفت خام و ۱۶ درصد گاز کشور را تولید میکند. در این قلمرو وسیع نفتی میدانهای بزرگی همچون اهواز، گچساران، مارون، آغاجاری، کرنج و پارسی و بی بی حکیمه قرار دارند.
این شرکت نقش مهمی در تولید نفت کشور، خوراک پالایشگاههای نفت، تامین کننده سهم عمدهای از خوراک پتروشیمی ها و صادرات نفت از جایگاه وبژهای برخوردار است.