شهرکرد -ایرنا- مسوول مجمع عالی جهادگران کشور از ثبت ۱۰۰هزار گروه جهادی در قالب بسیج سازندگی در اطلس جهادی خبر داد و گفت: این گروه‌های جهادی در حوزه‌های مختلف فعالیت دارند.

به گزارش ایرنا،حجت الاسلام محسن درستکار روز پنجشنبه در آیین اختتامیه رزمایش جهادگران فاطمی ۳ در مجتمع لاله شهرکرد با اشاره به اینکه بسیج سازندگی در سال ۱۳۷۹ به فرمان مقام معظم رهبری تشکیل شد و تعداد اندکی گروه‌های جهادی دانش‌آموزی و دانشجویی فعال شد، افزود: در سال ۸۶ قانون بسیج سازندگی وارد مجلس شد و به تصویب رسید و تشکیل گروه‌های ادامه پیدا کرد.

وی اظهار داشت: تا سال ۹۸ در ابتدای شیوع کرونا ۱۱ هزار گروه جهادی ثبت اطلس بسیج سازندگی شده بود، که با حرکت‌های جهادی کار خدمات‌رسانی در حوزه‌های مختلف در آن سال شروع شد و جریان جهادی به جریان خدمت رسان با وظیفه مبارزه با فقر و فساد و بی‌عدالتی تبدیل شد.

به گفته وی، در سال ۹۸ مقام معظم رهبری در دیدارهای مختلف با اقشار مختلف بسیجی از جمله بسیج دانشجویی و جهادگران بسیجی بر فعالیت کار جهادی تاکید کردند و فرمان ۹ بندی را صادر کردند که این فرمان خطاب به گروه‌های جهادی و بسیج سازندگی صادر شد.

درستکار با اشاره به اینکه امروز سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان متولی هیات‌های مذهبی و کمیته امداد امام خمینی(ره) به عنوان متولی مراکز نیکوکاری است و سمن‌های خیریه نیز در مجلس شورای اسلامی قانون دارند، گفت: گروه‌های جهادی که به فرمان مقام معظم رهبری تشکیل شدند نیازمند حمایت هستند.

وی اظهار داشت: در این ۲ دهه فعالیت گروه‌های جهادی ۵۸ نیروی جهادگر به درجه شهادت نائل شدند.

وی به ظرفیت عظیم بسیج سازندگی کشور اشاره کرد و گفت: هم اینک ۹۵ درصد نمایندگان مجلس شورای اسلامی همراه و همسو با این قانون هستند و امید است به فضل الهی این قانون محقق شود تا عزیزان بسیجی به حق و حقوق خود برسند.

درستکار افزود: بسیج مردمی‌ترین نهاد در کشور است و امروز وظیفه ذاتی بسیج، تربیت نیروی تراز انقلاب است.

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که نیروهای بسیجی باید مساله‌محور و منطقه محور فعالیت کنند، افزود: نیروهای جهادی باید با نقطه‌زنی خود کار جهادی انجام دهند و با دشمن‌شناسی هدفمند، منطقه محور و مساله محور باید حرکت کنند.

درستکار به آغاز دور دوم فعالیت مجمع عالی جهاد کشور اشاره کرد و گفت: تاکنون در ۵۴۳ نقطه کشور شورای جهادی فعال شده و در ۳۲ نقطه نیز هیات رییسه مجمع جهادگران با ۱۲ کارگروه تخصصی فعال شده و مجمع عالی با رویکرد جدید، دقیق و منظم با حفظ انسجام به کار خود ادامه می‌دهد.

وی به مطالبه‌گری به عنوان یکی از اهداف و برنامه‌های بسیج اشاره کرد و گفت: هم‌اینک مجمع عالی جهادگران کشور به دنبال تهیه تجهیزات و امکانات از جمله بیل و کلنگ نیستند و اندیشه‌ورزی و استفاده از ظرفیت فکری و مطالبه‌گری مورد تاکید است .

مسوول مجمع عالی جهادگران کشور گفت: هم‌اینک ۱۲ هزار نخبه در قالب کارگروه تخصصی با بسیج فعالیت دارند و در سالجاری تعمیق بخشی در خصوص کیفیت گروه‌های جهادی به خصوص قرارگاه را در دستورکار قرار دارند.

وی اظهار داشت: امروز تنها راه برون رفت از تمام مشکلات کشور مانند سال‌های دفاع مقدس استفاده از ظرفیت کار قرارگاهی است که از کار کردن به صورت جزیره‌ای جلوگیری شود و زیرچتر قرارگاه باعث حفظ انسجام بیشتر در کارها شود.

به گزاش ایرنا، رزمایش جهادگران فاطمیون۳ با حضور ۶۰۰ نفر از جهادگران استان چهامحال و بختیاری در مجتمع لاله شهرکرد برکزار شد و از در پایان از خانواده شهید محمد گودرزی تجلیل شد.

این رزمایش حول محورهای خدمات سازمان بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی در سال‌های گذشته می‌باشد.