«حمدالله چاروسایی» روز جمعه در گفت وگو باخبرنگار ایرنا تاکید کرد: برنامه محوری و تدوین اهداف میان و بلندمدت لازمه کار دستگاههای اجرایی مسئول در بحث ساماندهی امور جوانان برای اثربخشی فعالیتها در سطح جامعه است.
وی با اشاره به محورهای مهم مرتبط با دغدغههای جوانان، خاطرنشان کرد: غنیسازی اوقات فراغت، ازدواج، فضای مجازی، اشتغال، مشارکت اجتماعی، مسکن و آسیبهای اجتماعی از جمله مباحث موردتوجه در ستاد ساماندهی امور جوانان و کمیتههای تخصصی مرتبط با ستاد است.
چاروسایی بیان کرد: سال ۱۴۰۰ در مجموع ۲۲ ستاد و پنج کمیته را در حوزه جوانان برگزار کردیم اما سال گذشته با رویکرد حمایتی مدیرکل و معاون امور جوانان اداره ورزش و جوانان استان همدان توانستیم به رشد ۳۰۰ درصدی دست یابیم و این روند امسال با گستردگی بیشتر برنامه در حال افزایش چشمگیر در راستای اثرگذاری بهتر برای جمعیت جوان است.
وی ضمن تاکید بر لزوم توجه مسئولان به موضوع مهم برگزاری منظم و پرمحتوای جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان در سطح استان همدان، اظهار داشت: ستاد ساماندهی امور جوانان باید به صورت منظم در سطح استان و شهرستانهای تابعه تشکیل و در خصوص برنامهها و فعالیتهای موردنظر تصمیم گیری و اقدام کند.
وی افزود: البته در این زمینه تنها برگزاری ستاد ساماندهی امور جوانان موردنظر نیست بلکه مهم نتیجه بخش بودن تصمیمات با بررسی دقیق طرحها و راهکارهای پیشنهادی است.
رییس گروه ستاد ساماندهی امور جوانان استان همدان گفت: امسال تشکیل منظم و مستمر جلسات با حضور تمامی اعضا برای برنامه ریزی دقیق و اثربخشی برنامهها در دستور کار قرار دارد.
وی با قدردانی از فعالیت برخی شهرستانهای تابعه استان در خصوص برگزاری منظم ستاد ساماندهی امور جوانان، گفت: فامنین، تویسرکان، نهاوند و رزن در سال گذشته فعالترین و اسدآباد کم کارترین شهرستانهای استان همدان در زمینه برگزاری منظم و موثر ستاد ساماندهی امور جوانان بودند.
حدود ۶۰۰ هزار نفر از جمعیت استان همدان را جوانان تشکیل میدهند.