محمد دلپسند روز شنبه در دیدار با مدیرکل شیلات استان هرمزگان افزود: با توجه به نیاز این استان در حوزه شیلات و آبزی پروری مرکز خدمات مشاوره فناورانه شیلات و آبزیان توسط جهاددانشگاهی راهاندازی شده که فعالیت خود را طی چند روز آینده آغاز میکند و امیدواریم بتوانیم خدمات خوبی در این عرصه در استان و حتی کشور بدهیم.
وی ادامه داد: این مرکز را می توان نخستین مرکز خدمات مشاوره فناورانه شیلات و آبزی پروری در کشور دانست که امیدواریم بتوانید گام موثری در بهبود و ارتقاء صنعت آبزی پروری و رفع مسائل این حوزه در هرمزگان و به تبع آن در کشور برداریم.
رییس جهاددانشگاهی هرمزگان با اشاره به ضرورت ورود نوآوری در صنعت آبزی پروری، اضافه کرد: به منظور رفع موانع و مسائل حوزه شیلات جهاددانشگاهی استان هرمزگان آمادگی برگزاری رویداد های استارتاپی شیلاتی و همچنین سلسله نشستهای تخصصی برای احصاء مشکلات و معضلات موجود در این صنعت با حضور صاحب نظران و متخصصین و ارائه راهکارهای اجرایی و عملیاتی جهت حرکت به سمت نوآوری این صنعت و بهرهمند شدن از ایده های نوین را دارد.
دلپسند به بررسی طرح تولید میکرو و ماکرو جلبک ها و ایجاد ارزش افزوده از تولید فرآوری جلبک ها توسط معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی استان اشاره کرد و گفت: جهاددانشگاهی آمادگی همکاری در فراهم سازی و خدمات مشاوره ای در زمینه تولید مکمل غذای دام و طیور و سایر فراورده ها از جلبک های دریایی را دارد.
وی بیان کرد: صنایع غذایی کشور به رشد مورد نیاز در حوزه آبزیان نرسیده است و چنانچه فرآوری محصولات دریایی به درستی انجام شود؛ شاهد قرار گرفتن بیشتر این محصولات در سبد خانوارها خواهیم شد.
تعداد شناورهای غیرمجاز سه برابر شناورهای مجاز است
مدیرکل شیلات هرمزگان نیز در این دیدار راهاندازی مرکز خدمات مشاوره فناورانه شیلات و آبزیان جهاد دانشگاهی را گامی در کاهش مسائل و مشکلات صنعت آبزی پروری دانست.
مسعود بارانی افزود: این مرکز می تواند موجب تحولات خوبی در عرصه صنعت شیلات و آبزی پروری استان و بتع کشور و همچنین با برگزاری نشست های تخصصی با حضور متخصصین در سطح ملی و بین المللی جهت انتقال تجربه و دانش و ارائه راه کارهایی نوین جهت رفع مشکلات و معضلات در این صنعت با همکاری آن مجموعه داشته باشد.