به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی بادپا روز یکشنبه در پانزدهمین جشنواره بینالمللی حرکت واقع در پردیس دانشگاهی بابلسر با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره حرکت موجب تعامل و آشنایی بیشتر از بهتر انجمنهای علمی دانشگاههای سراسر کشور میشود، اظهار کرد: این جشنواره با هماهنگی وزارت علوم به برگزاری ۱۵ کارگاه علمی و تخصصی میپردازد.
وی افزود: نشست دبیران انجمنهای علمی دانشگاهها، نشست کارشناسان انجمنهای علمی به منظور ایجاد همافزایی، نشست دبیرهای اتحادیه از مهمترین این نشستها در این جشنواره است تا مشکلات و کاستیهای انجمنها مورد شناسایی و رسیدگی قرار گیرد.
بادپا با بیان اینکه به منظور آشنایی دانشجویان برتر نسبت به فعالیت سایر دانشگاهها نشست کارگروه انجمنهای علمی نیز برگزار میشود، گفت: در این سه روز جشنواره وزارت علوم تمام تلاش خود را به کار برده تا توانمندیهای انجمنها به خوبی به اجرا درآید.
مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با ابراز رضایتمندی از انجمنهای فعال طی دوران کرونا عنوان کرد: بسیج مردمی و جهادی انجمنها، شرکتهای دانشبنیان و کارگاهها در زمان کرونا نکته بسیار مهمی است که با وجود ایجاد ترس، خط مقدم کارگاههایی بودند که حضور مستدام و مهم داشتند؛ آن شرکتها مایه امید بودند و با وجود تحریمها اینها به کشور کمک کردند.
وی ادامه داد: در فضای مجازی انواع حملهها و هجمهها برای ناامید کردن جامعه داریم اما نکته مهم بر خود اتکایی کشور و این انجمنهای فعال است بنابراین باید به آنها ارتباط و اعتماد داشته و فعالیتشان را مغتنم بدانیم.
بادپا خاطرنشان کرد: کشورهای مختلف اتفاقات داخلی ما را بررسی و مردم کشور ما را درگیر میکنند تا از آن دستاوردهای علمی دور کنند اما دانشجویان و انجمنهای علمی برتر نباید اجازه این کار را به این کشورها بدهند.
ایجاد انگیزه در بین دانشجویان با برگزاری همایش های بین المللی
رییس دانشگاه مازندران گفت: ایجاد همافزایی و به نمایش گذاشتن ایدهها و طرحهای جهتیاب انجمنهای علمی برتر عنوان کرد و گفت: جشنواره ایجاد انگیزه برای ورود دانشجویان و نشاط برای آنها به ویژه انجمنهای علمی دانشجویی سطح کشور میشود که سالی یک بار در یکی از دانشگاههای کشور به اجرا درمیآید.
حشمتالله علینژاد افزود: جشنواره تلاش دارد تا مبنی و مبدا حرکتی نوینی برای سازماندهی فعالیتهای علمی دانشجویی باشد، در واقع حرکتی در سطح دانشگاهها برای شکوفایی استعدادهای شگرف جوان خلاق و اندیشمند ایرانی است.
وی ادامه داد: همچنین جشنواره برای ارتقای موقعیت و اندیشههای کمال جویی ایرانی، برای فردایی بهتر و ایرانی آبادتر و بهتر، ارائه استعدادهای برتر دانشجویی است.
رییس دانشگاه مازندران اهداف جشنواره را شناسایی انجمنهای علمی دانشجویی موفق و تقدیر از فعالان این انجمنها، انعکاس فعالیتهای فعالان برجسته و موفق انجمنها، ایجاد تحرک در جهتدهی صحیح فعالیتهای انجمنهای علمی دانشجویی کشور، ایجاد زمینه همافزایی برای این انجمنهای دانشجویی و اطلاع از ظرفیتها و پتانسیلهای بین انجمنها عنوان و مطرح کرد: همچنین ایجاد بستر آشنایی با مدیران و صاحبان صنایع و معادن، حرف، مشاغل و سازمانهای دولتی و غیردولتی با ظرفیتهای انجمنهای علمی دانشجویی از دیگر اهداف جشنواره است که در واقع با برگزاری این جشنواره جامعه صنعت و معادن از فعالیتهای انجمنها و ظرفیتهای دانشجویی کشور آشنا و برای رفع و ترفیع مشکلات جامعه مورد استفاده بهینه ببرد.
علینژاد با بیان اینکه سومین دوره از جشنواره برگزاری آن در دو سطح دانشگاه و ملی به اجرا درآمد و دانشگاههای موفق پس از معرفی از سومین دوره جشنواره در ۲ سطح دانشگاهی و ملی به فعالیت خود ادامه داد، افزود: هماکنون دانشگاه مازندران دارای ۱۳ هزار دانشجو در مقاطع کاردانی، کارشناسی، ارشد و دکترا و دانشجویان خارجی از هفت کشور است که با وجود ۴۹ انجمن علمی در دانشگاه در سال گذشته ۴۰۰ فعالیت داخلی، ملی و بینالمللی ارائه داده و سال ۹۶ موفق به کسب رتبه اول در جشنواره بینالمللی حرکت شد.