ارومیه - ایرنا - بارش ناگهانی باران در سطح شهر ارومیه موجب غافلگیری شهروندان، آبگرفتگی برخی معابر و اخلال در تردد مردم و وسایل نقلیه برای دقایقی شد.

رییس اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان غربی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به صدور هشدار زرد از سوی هواشناسی افزود: فعالیت امواج بارشی جدید تا پایان هفته در نیمه شمالی و جنوب شرق استان ادامه خواهد داشت و هشدارهای صادر شده همچنان باید از سوی شهروندان رعایت شود.

مهدی صابری با اشاره به اینکه روز دوشنبه هوای استان ابرناک ولی آرام است، اظهار کرد: رگبار و رعد و برق و تندبادهای لحظه‌ای از نتایج فعالیت سامانه یاد شده، در این مدت است.

وی با بیان اینکه علاوه بر رگبار باران، رعد و برق و در مناطق مستعد بارش تگرگ، پیش بینی می‌شود و احتمال خسارت به سازه‌های سبک در اثر تندباد لحظه‌ای نیز وجود دارد، ادامه داد: لازم است محکم سازی سازه‌های سبک و نیمه کاره مورد توجه باشد.

به گفته صابری، آمادگی دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با آبگرفتگی معابر شهری و سیلابی شدن مسیل‌ها، خودداری از فعالیت‌های کوهنوردی با توجه به شرایط ناپایدار جوی و احتمال برخورد صاعقه، اجتناب از تردد و اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، توجه به توصیه‌های کارشناسان جهاد کشاورزی از ضروریات است.

بارش رگباری باران مردم ارومیه را غافلگیر کرد

ظهر یکشنبه به رغم اطلاع رسانی‌های روزهای اخیر اداره کل هواشناسی استان، بارش ناگهانی باران برای دقایقی موجب غافلگیری شهروندان ارومیه‌ای که بدون چتر در سطح شهر تردد می‌کردند و آبگرفتگی برخی معابر این شهر شد.

ایجاد ترافیک شهری در خیابان‌های اصلی ارومیه با آغاز ناگهانی بارش باران و کُندی در تردد شهروندان از مواردی بود که در روز جاری رخ داد.

براساس اخبار رسیده این بارندگی‌ها در برخی نقاط روستایی و مرتفع به صورت تگرگ بوده است.

به گزارش ایرنا، با ورود سامانه بارشی از بعدازظهر جمعه تاکنون، شاهد بارش‌های بهاری خوبی در جنوب آذربایجان غربی بودیم که در این مدت بعد از تکاب بیشترین بارش در سردشت ۳۶.۸ میلی‌متر، بوکان ۳۲ میلی‌متر، میاندوآب ۳۰ میلی‌متر، اشنویه ۲۰.۱ میلی‌متر، پیرانشهر ۲۰ میلی‌متر، مهاباد ۱۹ میلی‌متر و نقده ۱۷ میلیمتر ثبت شد.

این سامانه بارشی فعالیت خود را به صورت افزایش ابر، بارش باران رگباری، رعد و برق و وزش باد تا اواخر امروز یکشنبه در این منطقه ادامه می‌دهد.

آذربایجان غربی دارای آب و هوایی کوهستانی و خنک در ایام بهار و تابستان است؛ بارش‌های بهاره در این منطقه همواره وجود دارد و سالانه ۴۵۰ میلی‌متر بارندگی در این استان به ثبت می‌رسد.