خرم‌آباد - ایرنا - رییس بنیاد مستضعفان کشور با اشاره به قابلیت توسعه نیروگاه سیکل ترکیبی خرم‌آباد گفت: بیشتر نیروهای به کار گرفته در این نیروگاه بومی منطقه هستند که نقش موثری در توسعه اشتغال و توسعه مطلوب همه جانبه در لرستان دارد.

به گزارش ایرنا، پرویز فتاح روز یکشنبه در سفر به لرستان و شرکت در آیین افتتاح واحد بخار نیروگاه سیکل ترکیبی خرم آباد اظهار کرد: این نیروگاه از قابلیت توسعه برخوردار بوده و این مساله در حال بررسی است، تمامی مسائل زیست محیطی، فضای سبز و مسائل مرتبط با بهره برداری از آب های زیرزمینی در نظر گرفته شده است.

وی گفت: این نیروگاه در توسعه اشتغال استان نقش موثری دارد و در رونق اشتغال منطقه کمک می کند. بیشتر نیروهایی که به کار گرفته شده از نیروهای بومی منطقه لرستان و خرم آباد هستند.

رییس بنیاد مستضعفان کشور بیان کرد: علاوه بر اشتغال مستقیم این نیروگاه، در اشتغال غیر مستقیم و توسعه استان در بخش‌های صنعت و کشاورزی هم می‌تواند کمک کننده باشد.

واحد بخار نیروگاه سیکل ترکیبی خرم آباد در مدت زمان کوتاهی از سوی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و با هدف کمک به توسعه زیر ساخت‌های کشور، آبادانی و پیشرفت مناطق محروم با سرمایه گذاری ۷۶۰۰ میلیارد تومان احداث شد.

ظرفیت تولید برق واحد بخار این نیروگاه ۱۶۰ مگاوات است که با بهره‌برداری این طرح ملی زمینه اشتغال مستقیم و غیر مستقیم ۵۲۵ نفر از جوانان لرستانی فراهم می‌شود. با احداث این واحد بخار از محل صرفه جویی سالانه ۲۷۰ میلیون متر مکعب گاز و میزان ۷۰ میلیون یورو در سال صرفه‌جویی ارزی می‌شود.

نیروگاه سیکل ترکیبی خرم‌آباد یکی از بزرگ‌ترین نیروگاه‌های غرب کشور، شامل دو واحد گازی به ظرفیت ۳۲۴ مگاوات و یک واحد بخار به ظرفیت ۱۶۰ مگاوات است که یک درصد برق مورد نیاز کشور در زمان پیک و ۱۰ درصد برق استانهای غرب کشور را تامین می کند.

با افتتاح بخش بخار نیروگاه، علاوه بر افزایش ۵۰ درصد ظرفیت تولید، راندمان تولید برق نیز از حدود ۳۳ درصد به ۵۰ درصد افزایش خواهد یافت که این امر موجب صرفه‌جویی روزانه حدود یک میلیون متر مکعب گاز می‌شود.