اردشیر شهرکی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: برداشت زردآلو ۸۲۰ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان از نیمه دوم اردیبهشتماه آغاز شده است.
وی افزود: ۸۲۰ هکتار سطح باغات سیستان و بلوچستان به کشت زردالو اختصاص دارد که ۸۱۰ هکتار آن بارور است.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: برداشت این محصول تا اواخر خردادماه ادامه دارد و امسال بیشبینی میشود ۶ هزار و ۶۰۰ تن زردالو در استان تولید و روانه بازارمصرف شود.
وی تصریح کرد: عمده تولید زردآلوی سیستان و بلوچستان را در شهرهای تفتان، میرجاوه، خاش و زاهدان و بیشترین زردآلوی تولیدی این استان از نوع شکرپاره، نصیری، قیسی، شاهرودی و ارقام مرغوب محلی است.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضاً منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار، مرکبات و غیره دارد. تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمینهای برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.