به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، "علیرضا شهیدی" امروز دوشنبه در همایش نکوداشت روز ملی معدن در محل نمایشگاه بینالمللی تهران افزود: اگر در زمینه معادن راکد و نیمه فعال به آسیب شناسی بپردازیم، یکی از دلایل رکود آنها عدم انجام اکتشافات درست در کشور است.
وی، شناسایی و پیجویی را دو وظیفه اصلی سازمان زمینشناسی برشمرد و خاطرنشان کرد: در زمینه شناسایی، اکتشافات کامل شده اما کافی نیست و امروز در مرحله پی جویی هستیم و در تلاشیم تا بانک اطلاعاتی دقیق از داشتههای زمینهایمان تهیه کنیم.
رئیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی اظهار داشت: گفته می شود ایران بهشت زمین شناسان و بهشت عناصر معدنی جهان است و برای استفاده بهینه از داشتههای خود باید به آمایش سرزمینی اتکا داشته باشیم و ورود کنیم.
وی یادآور شد: گفته می شود از سال ۲۰۴۰ به بعد خودروهای الکتریکی جایگزین خودروهای با سوخت فسیلی خواهند شد و فلزات جایگزین نفت می شوند.
شهیدی ادامه داد: باید برای سال های آینده برنامه ریزی داشته باشیم و به ویژه در موضوع نادر استراتژیک ورود کنیم.
وی تاکید کرد: شناسایی مواد معدنی باید بیش از پیش انجام شود و همچنین با توجه به اینکه مخاطرات زمین شناسی می تواند تاثیر منفی بر معدنکاری داشته باشد، باید مخاطرات طبیعی هر منطقه شناسایی شود تا معدنکاری موفقی داشته باشیم.
تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۰
تهران- ایرنا- معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دستیابی به رشد ۱۲ درصدی پیش بینی شده در برنامه هفتم توسعه برای بخش معدن نیازمند آگاهی کامل از داشتههای معدنی کشور است.