رشت - ایرنا - جانشین فرمانده انتظامی گیلان گفت: طی ۲ ماه اخیر بیش از ۴۳۲ هزار نفر با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس گرفتند که از این تعداد ۹۸ هزار تماس منجر به کار عملیاتی شد.

به گزارش ایرنا، سردار حسین حسن پور روز دوشنبه در همایش سالانه معاونان فرهنگی، اجتماعی شهرستان‌های تابعه فرماندهی انتظامی گیلان در رشت اظهار کرد: تماس های گرفته شده با پلیس ۱۱۰، حدود ۱۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش دارد و نسبت به تماس‌هایی که منجر به عملیات شده نیز حدود پنج درصد رشد دارد.

وی افزود: این تعداد تماس گرفته شده نشان می‌دهد که مردم خدمتگزاران خود در نیروی انتظامی را قبول دارند و شاهدیم که در اغتشاشات اخیر، مردم از همان روز نخست از ماموران نیروی انتظامی حمایت کردند.

وی ادامه داد: نیروهایی که در حوزه اجتماعی و فرهنگی نیروی انتظامی حضور دارند در بسیاری از ماموریتها در خط مقدم هستند و جایگاه بسیار مهمی در نیروی انتظامی دارند.

وی تصریح کرد: معاونان فرهنگی، اجتماعی نیروی انتظامی پل ارتباطی بین پلیس و مردم هستند وجایگاه بسیار مهمی در تعاملات بامردم دارند.

سردار حسن پور بیان کرد: کار در حوزه فرهنگی و اجتماعی گسترده و بی نهایت است و افرادی در این حوزه موفقند که در کنار مردم بوده و ارتباط مطلوبی بین پلیسو و مردم را برقرار کنند.

وی خاطرنشان کرد: اقناع افکار عمومی باید در دستور کار قرار گیرد و بیش از پیش باید با مردم تعامل کرد و در این تعاملات باید به طور کامل از بدرفتاری و اقدامات خشن پرهیز کرد.
ِجانشین فرمانده نیروی انتظامی گیلان در خاتمه گفت: مردم سرمایه اجتماعی کشور هستند و افتخار ما آن است که در کنار مردم هستیم و نگرش هم بر ایجاد ارتباط بسبار مناسبی بین این حوزه با مردم است.

۷۱ درصد پرونده‌ها منجربه به صلح و سازش شد

سرپرست معاونت اجتماعی نیروی انتظامی گیلان نیز در ادامه همایش سالانه معاونان فرهنگی، اجتماعی شهرستانهای تابعه فرماندهی انتظامی گیلان اظهار کرد: طی سال گذشته پنج هزار پرونده قضایی تشکیل شد که حدود ۷۱ درصد از این پرونده‌ها منجر به مصالحه شد و در دوایر مشاوره به صلح و سازش انجامید.

سرهنگ مجید رسول‌زاده افزود: ماموریت اصلی معاونان اجتماعی نیروهای انتظامی گیلان در نیازسنجی است و برنامه آنها نیز ارائه خدمات مشاوره در کلانتری‌هاست که فعالیت آنان نیز ارزشمند و ستودنی است چون اکثر پرونده‌ها منجر به صلح و سازش شده و دیگر به دادگاه ارسال نمی‌شود.

وی بیان کرد: کار معاونت اجتماعی در پیشبرد ماموریت‌های نیروی انتظامی بسیار حساس و مهم است و این معاونت باید به خودباوری مناسبی دست یابد چون کار آنها تاثیرگذار است و به همین دلیل باید دانش آنان به روز و مطالعه داشته باشند.