به گزارش ایرنا، ناصر کرمی راد روز یکشنبه در جشنواره رهاسازی بچه ماهیان استخوانی و خاویاری دریای در چمخاله گیلان اظهار کرد: با راهاندازی این مراکز و تجربه سازمان شیلات در بازسازی ذخایر شاهد رشد و شکوفایی در امر بازسازی ذخایر در دریای جنوب خواهیم رسید.
وی تصریح کرد: در ضلع جنوبی دریای خزر نیز هشت مرکز در زمینه بازسازی ذخایر آبزیان فعالیت میکنند و استان گیلان به اندازه ۲ استان مازندران و گلستان در تکثیر و رهاسازی و بازسازی ماهیان استخوانی و خاویاری فعالیت میکند.
کرمی راد با بیان اینکه سال گذشته ۱۵۳ میلیون قطعه بچه ماهی خاویاری و استخوانی در گیلان رهاسازی شد گفت: سالانه ۴۵۰ میلیون قطعه انواع آبزیان در سه حوزه شمال، جنوب و آبهای داخلی تکثیر و رها سازی می شود.
به گفته وی، بازسازی ذخایر با ۲ هدف پشتیبانی از جامعه بهرهبردار و صیاد و حفاظت از ذخایر ژنتیکی آبزیان انجام میشود.
مدیرکل شیلات گیلان نیز در این جشنواره بازسازی ذخایر را رویکرد مسئولانه و از وظایف حاکمیتی سازمان شیلات دانست و گفت: سال گذشته در مجموع ۱۱ هزار تن انواع ماهیان استخوانی در سواحل گیلان صید شد که از این مقدار ۶ هزار و ۵۰۰ تن فعالیت صیادی در ماهی سفید بود.
کوروش خلیلی از رها سازی ۱۵۰ میلیون قطعه بچه ماهی در سال ۱۴۰۱ خبر داد افزود: این رهاسازی حاصل فعالیت سه مرکز بازسازی ذخایر بود که امیدوارم در سال ۱۴۰۲ افزایش ۳۰ درصدی رکوردی در رهاسازی را شاهد باشیم.
وی افزود: آنچه مهم است استمرار فعالیت صید و صیادی است که این امر منوط به مدیریت شیلاتی در امر بازسازی ذخایر در این حوزه میباشد.