ضرغام محمدی روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ظرفیت کنونی تولید انرژی برق شهرک صنعتی بندر ریگ شش مگاوات است که هم اینک سه مگاوات آن وارد مدار و استفاده میشود و سه مگاوات دیگر به هیچ وجه پاسخگوی سه پروژه کارخانه بزرگ تولیدی در حال احداث و در آستانه بهرهبرداری و دیگر پروژهها در آینده وجود ندارد.
وی گفت: این سه کارخانه در مجموع به پنج تا شش مگاوات برق نیاز داشتند که اگر از ظرفیت برق فعلی خود شهرک صنعتی که شش مگاوات است، استفاده میشد، بقیه کارگاهها و کارخانجات فعال با مشکل کمبود انرژی مواجه میشدند.
وی بیان کرد: بمنظور تامین برق این سه کارخانه نشستی فوقالعاده با دعوت از مدیرعامل شهرکهای صنعتی و معاون بهره برداری برق استان بوشهر و سرمایه گذاران برگزار و یک ظرفیت جدید انرژی برای این شهرک از جمله تامین سه کارخانه مهم با اختصاص اعتبار از محل کمیته برنامهریزی و مشارکت سرمایه گذاران و توانیر به میزان شش مگاوات برق دیگر تعریف شد.
بخشدار بندر ریگ افزود: کارخانه تولید خوراک طیور یکی از این پروژهها است که مشابه آن در استان بوشهر وجود ندارد و گنجایش ظرفیت تامین کل خوراک مرغداریهای استان بوشهر را دارد.
وی گفت: حداکثر ظرفیت تولید این کارخانه ۲۰ تن دانه در ساعت است که با وارد مدارشدن، گام مهمی در رفع نیاز خوراک مرغداریهای استان در بر خواهد داشت.
محمدی ادامه داد: این کارخانه نزدیک به ۳۰ نفر ایجاد اشتغال میکند و با افتتاح آن چرخه تولید مواد پروتئینی در این منطقه به تکامل نزدیکتر خواهد شد.
بخشدار بندر ریگ گفت: کارخانه تولید نوشیدنیهای انرژیزا از دیگر پروژههای مهم در حال احداث شهرک صنعتی بندر ریگ است که با بهرهبرداری از آن ۱۵۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد میکند.
وی افزود: کارخانه سردخانه صنعتی چهارهزار تنی نیز از دیگر پروژههای درحال احداث است که برای نگهداری و فریزکردن محصولات شیلاتی کاربرد دارد.
محمدی تصریح کرد: ۳۴ پروژه در شهرک صنعتی بندر ریگ فعال هستند که برای جوانان بومی ایجاد اشتغال کردند و چندین شرکت تولیدی دیگر در دست ساخت است که در هفته دولت و دهه فجر امسال به بهره برداری خواهند رسید.
شهرک صنعتی بندر ریگ تنها شهرک صنعتی شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر است.