به گزارش ایرنا "غلامعلی دهشیری" روز سه شنبه در سومین نشست شورای سیاست گذاری جشنواره عدلیه و رسانه استان یزد، ایجاد رقابت سالم بین اصحاب رسانه، توسعه اطلاع رسانی از رویدادهای حقوقی و قضایی، ایجاد زمینه آموزش و بالابردن آگاهیهای حقوقی و قضایی جامعه، کشف استعدادهای هنری و حمایت از خبرنگاران، روزنامه نگاران و نویسندگان را از اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد.
وی بر ارائه آموزشهای حقوقی و قضائی در قالبهای نوین و جذاب تأکید کرد و افزود: این اقدامات رسانه و فعالیت های اجتماعی درتقویت احساس عدالت در بین اقشار و ارتقاء سرمایه اجتماعی قوه قضاییه موثر است.
رییس کل دادگستری استان یزد با اشاره به برگزاری جشنواره عدلیه و رسانه در چهار بخش، اصلی، رسانه، ویژه و نقد، گفت: با فراخوان بیش از ۴۰ موضوع در زمینه های مختلف و مرتبط با دستگاه های مشارکت کننده در جشنواره، زمینه حضور و رقابت اصحاب رسانه، هنرمندان و فرهیختگان و صاحب نظران فراهم است.
این مقام قضایی ضمن تقدیر از مساعی ارزشمند و همکاری صمیمی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد و سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری در برگزاری این جشنواره، گفت: تلاش برای ارتقاء آگاهی های عمومی و حقوقی زمینه ساز کاهش جرائم و آسیب های اجتماعی و ارتقای سرمایه اجتماعی برای حاکمیت است که قطعاً این تلاش اثرگذار، مأجور درگاه الهی است.
دهشیری جلب مشارکت نهادهای همزیست با قوه قضاییه و به ویژه جامعه دانشگاهی، دانشجویان، محققین و پژوهشگران را در بخش نقد خواستار شد و افزود: بخش نقد بر اساس سند تحول و تعالی قوه قضاییه و چالش های مرتبط با دستگاه قضایی طراحی شده است که می تواند بستری مناسب برای جذب دیدگاه ها ، نقد ها و نظرهای اساتید فن، فرهیختگان و اندیشمندان باشد.
پیش از این مهلت ارسال آثار به دومین جشنواره عدلیه و رسانه در استان تا پایان اردیبهشت اعلام شده بود.