شیراز-ایرنا- دومین رویداد ملی ملاصدرا با رویکرد نوآوری باز در صنعت ایران در شیراز برگزار شد.

به گزارش ایرنا، دومین رویداد ملی ملاصدرا در دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز شیراز با عنوان نوآوری باز در صنعت ایران در روزهای یکم و دوم خردادماه ۱۴۰۲، به‌ مناسبت روز ملاصدرا برگزار شد.

این رویداد ملی با حضور مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته (صحا)، روسای دستگاههای اجرایی و دانشگاهها و مدیران صنایع پیشرفته و شرکتهای دانش بنیان کشور و استان فارس برپا شد.

درحاشیه این رویداد نشست های مشترکی بین مسئولان و فعالان این عرصه برگزار و مشکلات و توانمندیهای بنگاه های اقتصادی، صنایع پیشرفته و شرکت های دانش بنیان، مورد بحث ، بررسی و اتخاذ تصمیم قرار گرفت و همچنین از تعدادی صنایع پیشرفته استان فارس بازدید شد.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته در این همایش گفت: ارایه تسهیلات با نرخ ترجیحی به بنگاه های فعال،صدور ضمانت نامه برای این بنگاه ها و صنایع پیشرفته حمایت هایی است که توسط صندوق صحا صورت می گیرد.

محسن نادری منش افزود: یکی از بحث‌های جدی در این صندوق علاوه بر تولید صنایع پیشرفته، تولید همه‌جانبه و متوازن در مناطق مختلف کشور و افزایش تعاملات است تا بتوان در مناطق مختلف بر اساس توانمندی‌ها و ظرفیت‌هایشان تولید را رونق بخشید و صنایع هایتک و بزرگ و پیشرفته را راه اندازی کرد.

نادری منش با اشاره به افزایش پنج برابری سقف اعطای تسهیلات صحا گفت: سقف تسهیلات صحا به ۲۵ میلیارد تومان رسیده که البته این سقف بسته به منابعی که هر ساله واریز می‌شود در حال افزایش است.

مدیرکل صنعت،معدن و تجارت استان فارس نیز در ادامه این رویداد ملی گفت: رویداد ملاصدرا با هدف حل مسایل و چالش‌ها و همچنین کمک به تجاری‌سازی در حوزه‌ صنعت ایران طراحی شده که در پنج بخش با عناوین "نوآوری باز" شامل حل‌مسئله، چالش فناوری و تجاری‌سازی، "گام معکوس"، "نشست‌های نوآوری"، "تأمین نیروی متخصص" ، "نمایشگاه نوآوری صنعتی" در راستای بهره گیری از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان با حضور تعدادی از شرکت دانش بنیان و صنایع پیشرفته جهت اشتغال پایدار برگزار شد.

حمید رضا ایزدی افزود: این رویداد با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بیش از ۳۰ دانشگاه و شرکت‌ مرتبط برگزار شد ، همچنین شش صنعت نفت و پتروشیمی، IT وICT، الکترونیک، میکروالکترونیک، برق و مخابرات، مکانیک و دریایی، خودروسازی و معدن، صنایع حاضر در این رویداد شرکت داشتند.

مدیرکل صمت یادآور شد: با توجه به ضرورت تأمین زیرساخت‌های لازم برای توسعه فعالیت صنایع پیشرفته و دانش‌بنیان چنانچه شرکتهای دانش بنیان استان مورد حمایت جدی قرار گیرند، به طور قطع می توانیم ساز و کار مناسبی برای برون رفت از مشکلات اقتصادی رشد تولید و مهار تورم بیابیم.

وی اظهارکرد: توجه به تولیدات صادرات محور با بهره مندی از علم ، دانش، تکنولوژی و تجهیزات روز دنیا جهت رقابت و حضور مستمر در بازار های جهانی ضرورت دارد.

در انتهای این رویداد با اهدای نشان نوآوری ملاصدرا از صنایع پیشرو و فعال در عرصه توسعه‌ نوآوری کشور و دستگاه‌های مرتبط قدردانی شد.