تهران- ایرنا- عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را گزینه مناسبی برای تصدی این وزارتخانه دانست و گفت: امید است وی با کسب رای اعتماد از نمایندگان به وظایف خود به خوبی عمل کند.

حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا با اشاره به معرفی رضامراد صحرایی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس گفت: صحرایی گزینه مناسبی برای وزارت آموزش و پرورش است و امیدوارم که پس از کسب رای اعتماد از مجلس بتواند به خوبی به وظایف خود عمل کند.

وی افزود: وزارت آموزش و پرورش وزارتخانه‌ بسیار مهمی است و باید از فردی توانمند که قابلیت‌های لازم برای کار در این حوزه را داشته باشد، استفاده شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهار داشت: آموزش و پرورش محل تربیت نسل آینده است و ما باید این وزارتخانه را بیش از اینها جدی بگیریم.

وی ابراز امیدواری کرد که وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش پس از کسب رای اعتماد از مجلس بتواند ضمن رفع مشکلات پیش روی این وزارتخانه اقدامات تحولی را رقم بزند.

فلاحی خاطرنشان کرد: جلسه کمیسیون آموزش مجلس برای بررسی برنامه‌ها و صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش دوشنبه - هشتم خرداد - برگزار و نتیجه بررسی‌ها به هیات رئیسه مجلس ارائه می‌شود.

به گزارش ایرنا، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی ۳۱ اردیبهشت ماه در نامه‌ای به رییس مجلس شورای اسلامی، «رضامراد صحرایی» را به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش معرفی کرد؛ جلسه رای اعتماد وی ۹ خرداد برگزار می شود.

وی دارای مدرک دکترای زبانشناسی همگانی از دانشگاه علامه طباطبایی و استاد تمام رشته زبان شناسی این دانشگاه است و از اردیبهشت سال ۱۴۰۱ به عنوان رئیس دانشگاه فرهنگیان انتخاب شد.او پیش از انتصاب به‌ عنوان رئیس دانشگاه فرهنگیان، ریاست مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌ زبانان دانشگاه علامه طباطبایی را بر عهده داشت.

صحرایی ۱۷ سال به عنوان معلم از ابتدایی تا پیش دانشگاهی در روستاها و شهرها تدریس کرده است. سپس به وزارت علوم پیوست و تا استاد تمامی پیش رفت و اخیرا با حکم رییس جمهور به عنوان سرپرست آموزش و پرورش منصوب شد.

رهبر انقلاب در دیدار روز سوم خرداد با نمایندگان مجلس یازدهم توصیه ای مبنی بر «پرهیز از بعضی سخت‌گیری‌ها در قبال وزرای معرفی شده به مجلس» داشتند و در این زمینه گفتند: در تشخیص صلاحیت‌ها دقت کافی و در حد معقول و منطقی سخت‌گیری کنید اما نه به شکلی که موجب شود وزارتخانه تا مدت ها بدون وزیر بماند که اکنون هم چند وزارتخانه وزیر ندارند و به مجلس معرفی خواهند شد.