کرمان- ایرنا- معاون تهذیب حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه تربیت عالمان ربانی، کارآمد و نقش‌آفرین، رسالت حوزه های علمیه است گفت: دانش‌افزایی مدیران مدارس علمیه در طول خدمت مورد توجه است.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین محمد عالم‌زاده نوری روز چهارشنبه در همایش هم‌اندیشی جهاد تربیتی مدیران حوزه‌های علمیه استان کرمان با اشاره به اینکه زیر مجموعه مدیریت حوزه علمیه قم ۵۰۰ مدرسه علمیه است که ۶۰ هزار طلبه را در مقاطع مختلف تحصیلی تحت پوشش دارد، گفت: کرمان با ۲۵ مدرسه بیشترین مدارس حوزه علمیه کشور را دارد.

به گفته وی در این همایش نیز موضوعات تربیتی و مدیریتی برای تربیت طلاب جوان مورد بحث خواهد بود، همچنین مسائل صنفی طلبگی نیزمورد تجزیه تحلیل و آموزش قرار می‌گیرد.

وی افزود: امروز هم بار سنگینی بر دوش مدیران حوزه‌های علمیه است که در این جلسات استانی یادآوری می شود و مورد آموزش قرار می‌گیرد.

معاون تهذیب حوزه‌های علمیه کشور گفت: تاکنون ۹۰ دوره جهاد تربیتی در استان‌های مختلف و هر دوره ۲ تا سه روزه برگزار شده و باید عنوان کرد طلبگی شغل نیست بلکه یک مأموریت است که فهم، تبلیغ و اجرای دین از جمله مهمترین آنها به شمار می رود.

وی اظهارداشت: طلاب هم نقش تعلیم و هم نقش تربیت را برعهده دارند که لازمه آن فهم آموزه‌های موجود دین و زوایای پنهان آن است؛ این دوره‌ها نقش موثری در رسیدن به اهداف مدیریتی حوزه‌های علمیه دارد.

کرمان رتبه سوم جذب طلاب در کشور

مدیر حوزه‌های علمیه استان کرمان نیز در این همایش افزود: دشمن تلاش می‌کند تربیت طلاب و روحانیت را نداشته باشیم اما استان کرمان رتبه سوم جذب طلاب را در کشور کسب کرده و هنوز هم نیاز به طلاب آموزش دیده برای مدارس در سطح استان داریم.

حجت‌الاسلام عباس سلمه‌ای با اشاره به اینکه پنج هزار و ۵۰۰ طلبه مورد نیاز در مدارس استان است، گفت:در بخش مساجد و مکان‌های مذهبی نیز نیازمند حضور طلاب هستیم.

وی با اشاره به اینکه حوزه‌های علمیه سراسر استان آماده پذیرش طلاب هستند، تصریح کرد: امسال بیش‌ از یکهزار و ۵۰۰ طلبه در ۲۵ مرکز آموزشی حوزه‌های علمیه در استان مشغول تحصیل هستند.

به گزارش ایرنا، در این همایش سه روزه که تا روز جمعه در شهر سیرجان ادامه دارد، دوره‌های متعدد مدیریتی حوزه‌ها اعم از تزکیه نفس، خودسازی، جمع‌سپاری و مردمی‌سازی تربیت، واسپاری مسئولیت به طلاب و گروه‌های طلبگی و آرمان‌گرایی برای اهدف متعالی مورد بررسی قرار می‌گیرد.