تبریز-ایرنا- فرماندار شهرستان اهر گفت: بیمارستان باقرالعلوم جوابگوی حجم بالای مراجعات بیماران از شهرستان‌های ارسباران نیست و مطالبه‌ عمومی مردم شهرستان اهر احداث بیمارستان جدید است.

ابوالفضل غنی‌زاده روز پنجشنبه در دیدار معاون مشارکت‌های مردمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز، اظهارکرد: با توجه به اینکه احداث بیمارستان جدید زمان‌ بر خواهد بود می‌ توان اولویت را توسعه و تجهیز بیمارستان موجود قرار داد.

وی افزود: بیمارستان باقرالعلوم اهر به رغم تمام کمبودهای تجهیزاتی و نواقص به‌ عنوان بیمارستان معین به بیماران مراجعه‌ کننده از شهرستان‌های خداآفرین، هریس، کلیبر، هوراند، ورزقان و حتی استان اردبیل خدمات‌ درمانی ارایه می دهد که لازم است در تأمین تجهیزات درمانی این بیمارستان توجه ویژه ای بشود.

وی با قدردانی از مشارکت خیران اهری و خانواده‌های متوفیان در تامین تجهیزات درمانی برای بیمارستان باقرالعلوم، خاطرنشان: در سال ۱۴۰۰ از طریق مؤسسه خیریه بیمارستان باقرالعلوم شهرستان اهر حدود ۴۵ میلیارد ریال و در سال گذشته نیز ۱۰ میلیارد ریال کمک‌های مردمی برای تجهیزات مورد نیاز این بیمارستان هزینه شد.

غنی زاده بر لزوم برگزاری همایش خیران حامی بهداشت و درمان شهرستان اهر با حضور خیرین استانی و کشوری تاکید و اضافه کرد: شبکه بهداشت و درمان شهرستان اهر برای برگزاری همایش خیرین سلامت جهت جلب مشارکت خیرین به منظور تأمین نیازهای بهداشتی و درمانی برنامه‌ ریزی کرده است.

وی اظهار کرد: ما در شهرستان اهر از ظرفیت‌های موجود برای تأمین نیازها و تجهیزات درمانی بیمارستان باقرالعلوم استفاده می‌کنیم، از این رو انتظار داریم دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز به جهت اینکه این بیمارستان به منطقه‌ ارسباران خدمات درمانی ارایه می‌دهد را با سایر بیمارستان‌ها یکسان تلقی نکرده و برای تجهیز آن اهتمام ویژه ‌ای داشته باشد.

غنی زاده با تاکید بر اینکه شبکه بهداشت و درمان شهرستان اهر مجوز ساخت بیمارستان ۳۱۲ تختخوابی در شهرستان اهر را در اختیار دارد، گفت: در صورت همکاری مجمع خیرین سلامت آذربایجان‌شرقی، شهرستان اهر برای ساخت بیمارستان جدید امکان تأمین زمین مورد نیاز را دارد که امیدوارم با همراهی مجمع خیرین سلامت و جذب منابع از محل مسئولیت‌ های اجتماعی معادن، بتوانیم ساخت بیمارستان جدید در این شهرستان را پایه ‌گذاری کنیم.

به گزارش ایرنا، معاون مشارکت‌های مردمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این دیدار با اشاره به وضعیت بخش دیالیز بیمارستان باقرالعلوم شهرستان اهر، گفت: از مجموع ۲۱ دستگاه دیالیز بیمارستان باقرالعلوم اهر، ۶ دستگاه دیالیز این بیمارستان به‌ طور کامل فرسوده و از رده خارج است که از این‌رو برای جایگزینی دستگاه‌های فرسوده از طریق مجمع خیرین سلامت استان آذربایجان‌شرقی اقدام می‌کنیم.

علی آجودان‌زاده ادامه داد: موضوع ساخت بیمارستان جدید شهرستان اهر هم در مجمع خیرین سلامت استان مطرح می‌ شود.

وی با اشاره به اینکه دفتر مشارکت‌های مردمی با بازدید میدانی کمبودها و نواقصات بهداشتی و درمانی بیمارستان‌ها را بررسی می‌کند، افزود: یکی از مأموریت‌های دفتر مشارکت‌های مردمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز احصای کمبودها و نواقص بهداشتی و درمانی بیمارستان‌های شهرستان‌هاست که با حضور میدانی و همکاری مؤسسه های خیریه بیمارستان‌ها ارزیابی می‌شود.

آجودان زاده ادامه داد: از زمانی که مؤسسه های خیریه بیمارستان‌ها و شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌ها تشکیل شده است، ارتباط مجامع خیرین و دانشگاه علوم پزشکی تبریز قوی‌تر و منسجم‌ تر شده به‌ طوری که خیرین بزرگوار در تأمین تجهیزات درمانی گام‌های ارزشمندی در جهت توسعه زیرساخت‌های درمانی استان آذربایجان‌شرقی برداشته‌ اند.

اهر در ۸۸ کیلومتری شمال شرق تبریز و ۶۵ کیلومتری مشگین‌شهر بر سر مسیر ارتباطی تبریز به استان اردبیل در منطقه ارسباران قرار گرفته‌ است .