به گزارش ایرنا، سردار سرتیپ پاسدار سید حمزه قلندری روز پنجشنبه در آیین بهره برداری از طرح بازسازی سالن چند منظوره شهدای ورزشکار شهر میانرود با ابلاغ سلام و درود وزیر دفاع به مردم شهیدپرور دزفول با بیان اینکه همه ایرانیان نسبت به خاک خوزستان احساس تعلق دارند، افزود: وجب به وجب خاک مقدس خوزستان آغشته به خون شهدا است.
وی نتیجه مقاومت را سعادت در دنیا و آخرت دانست و ادامه داد: آزادسازی خرمشهر با جانفشانی فرزندان ایران اسلامی از سراسر کشور رقم خورد و این پیروزی مقدمه پیروزیهای بیشتر در دوران دفاع مقدس شد.
معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه شهرستان دزفول در پیروزی عظیم دفاع مقدس نقش ویژهای داشته است، اظهارکرد: تعداد شهدای دزفول برای آزادسازی خرمشهر در عملیات بیت المقدس نسبت به جمعیت این شهر آمار بسیار برجستهای است.
وی با تجلیل از شهدای ورزشکار افزود: ورزشکاران شهید ایران اسلامی در دفاع مقدس کسانی هستند که در مسابقه اصلی زندگی پیروز شدند و این شهدا باید الگوی جوانان و ورزشکاران امروز کشور باشند.
سردار قلندری با بیان اینکه شهرهای بخش مرکزی دزفول در پشتیبانی از مردم شهر دزفول نقش مهمی ایفا کردند، گفت: کمک به دزفول و شهرهای تابعه این شهرستان ادای دین به مردم این دیار مقاوم است.
احیای سالن ورزشی چند منظوره شهر میانرود با موافقت وزیر دفاع
سردار قلندری امر به ورزش را امر به معروف دانست و بیان کرد: احیای سالن چندمنظوره ورزشی شهر میانرود دزفول با موافقت وزیر دفاع به سرعت در دستور کار قرار گرفت و این کار ادای دینی کوچک در مقابل خانواده شهدای این منطقه است.
وی با اشاره به مجاورت یکی از شرکتهای ذیل وزارت دفاع در مجاورت شهر میانرود شهرستان دزفول افزود: علاوه بر سالن اصلی این مجموعه ورزشی، احیای سالنهای تمرین جانبی این مکان ورزشی چند منظوره در دستور کار قرار گرفت تا استعدادهای ورزشی این شهر فرصتی برای بروز استعدادهای خود داشته باشند.
معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه شرکت کشت و صنعت شهید بهشتی به نقطه امید مردم بخش مرکزی و شهر میانرود تبدیل میشود، گفت: طرحهایی برای اشتغال در منطقه میانرود در دستور کار است که با تحقق این طرحها شاهد تحول در این بخش خواهیم بود.
به گزارش ایرنا، به گواه آمار، دزفول تنها شهر اشغال نشدهای است که مورد شدیدترین حملات موشکی و بمباران هوایی و زمینی قرار گرفت اما هرگز تسلیم نشد.
رژیم بعث عراق در مدت هشت سال جنگ، ۱۷۶ موشک غول پیکر «فراگ هفت و اسکاد» به شهر دزفول شلیک کرد.
هواپیماهای دشمن ۴۸۹ بمب و راکت بر سر مردم بی دفاع شهر فرو ریختند و آتش بارهای عراق با شلیک پنج هزار و ۸۲۱ گلوله توپ نقاط مختلف شهر را هدف قرار داد اما با این همه خسارت، مردم دزفول با تقدیم ۲ هزار و ۶۰۰ شهید، چهار هزار جانباز، ۴۵۲ آزاده سرافراز و ۱۴۷ مفقود و جاویدالاثر حماسه مقاومت و پایداری را در تاریخ درخشان انقلاب اسلامی ایران جاودان ساخت.
به پاس این پایداری در هفتمین سال جنگ تحمیلی، به پیشنهاد دولت وقت، دزفول به عنوان شهر نمونه مقاومت کشور معرفی و در چهارم خرداد ۱۳۶۶ لوح زرینی به مردم دزفول اعطا شد.
همچنین چهارم خرداد به نام روز مقاومت و پایداری مردم دزفول در تقویم جمهوری اسلامی نامگذاری شد.
امسال برگزاری ۲۰۰ برنامه متنوع فرهنگی، هنری، ورزشی به مناسبت چهارم خرداد، روز مقاومت و پایداری - روز دزفول در این شهرستان تدارک دیده شده است. همچنین ۷۰ طرح عمرانی در زمینه درمانی، ورزش و گازرسانی به مناسبت این روز در دزفول افتتاح یا کلنگ زنی میشود.