نوشهر - ایرنا- وزیر راه و شهرسازی گفت : خلبان شهید علی اکبر قربان شیرودی تربیت یافته مکتب امام خمینی(ره) بود و تا پای جان در برابر دشمنان این مرز و بوم ایستادگی کرد.

به گزارش ایرنا، مهرداد بذرپاش عصر روز پنجشنبه در مراسم چهل و دومین سالگرد شهادت خلبان علی اکبر قربان شیرودی در بارگاه امام زاده سید حسین شیرود افزود: تا پیش از انقلاب اسلامی بخش های مختلفی از ایران عزیزمان جدا شد و قیام ها برای بازپس گیری آنها فایده ای نداشت.
وی اظهار داشت: در دوران دفاع مقدس علی اکبر شیرودی ها که نگذاشتند تا یک وجب از ایران اسلامی به دست دشمنان بیفتد و ملت بزرگ ایران با نثار خون جوانان خود از این سرزمین دفاع کردند.

بذرپاش با بیان این که رزمندگان اسلام با تبعیت از رهنمون های امام خمینی (ره) بر دشمنان پیروز می شدند ، خاطرنشان کرد: امام راحل یک ملت را به حرکت واداشت تا در برابر ظلم ایستادگی نماید و در این راه به پیروزی های بزرگی دست یافت.
وی تصریح کرد: شهید شیرودی ولی زمان خودش را شناخت و او را یاری کرد و در تاریخ ماندگار شده است.
به گفته وزیر راه و شهرسازی باید یوم الله ها نظیر حماسه خرمشهر را پاس بداریم تا جمهوری اسلامی در برابر توطئه های دشمنان مصون بماند.
وی یادآور شد : باید یاد و خاطره شهدا و دلاورمردی های رزمندگان اسلام را زنده نگه داریم و به نسل های آینده منتقل نماییم.
استان مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید در دوران دفاع مقدس تقدیم اسلام و انقلاب کرده است.

علی اکبر قربان شیرودی سرانجام در تاریخ هشتم اردیبهشت ۱۳۶۰، پس از حمله به قلب دشمن و وارد کردن خسارت های سنگین به دشمنان بعثی، بر اثر اصابت گلوله یکی از تانک های دشمن به بالگردش سقوط کرد و به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر مطهرش پس از تشییع باشکوه در شهرشیرود از توابع شهرستان تنکابن واقع در غرب مازندران به خاک سپرده شد.

شهید علی اکبر قربان شیرودی از خلبانان شجاع و دلاور هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی بود که با ثبت بالاترین ساعت پرواز در طول جنگ تحمیلی از نام آوران این عرصه لقب گرفت و توانست خسارت های جبران ناپذیری به دشمن بعثی وارد نماید.

در عملیات بازی دراز، ۵۴ دستگاه تانک و نفربر، سه فروند هواپیما، ۲ فروند بالگرد، ۲ دستگاه ادوات مهندسی دشمن بعثی منهدم شدند که شهید شیرودی نقش بسزایی در این زمینه داشت.

بسیاری از صاحب نظران، خلبان شهید علی اکبر قربان شیرودی را نابغه جنگ‌های هوایی می دانند و او را ناجی غرب کشور و فاتح گردنه‌ها و ارتفاعات آریا، بازی دراز، میمک، دشت ذهاب و پادگان ابوذر توصیف می کنند.

همه ساله افراد زیادی از سراسر کشور در قالب کاروان های راهیان نور به ارتفاعات عشق و عرفان، بازی دراز صعود می کنند تا علاوه بر گرامیداشت یاد و خاطره شهدای این منطقه بویژه شهید خلبان شیرودی، تجدید بیعت با آرمان های امام راحل و انقلاب اسلامی داشته باشند.

شهر شیرود از توابع شهرستان تنکابن در غرب مازندران ۴۱ شهید در دوران دفاع مقدس تقدیم اسلام و انقلاب کرده است.