دزفول – ایرنا – معاون استاندار خوزستان و فرماندار ویژه دزفول گفت: انتظار می‌رود با همراهی شرکت کشت و صنعت شهید بهشتی، این شرکت به نقطه امیدی برای اشتغال جوانان شهر میانرود تبدیل شود.

به گزارش ایرنا، علیرضا خردمند روز پنجشنبه در آیین بهره برداری از طرح بازسازی اساسی سالن چند منظوره شهدای ورزشکار شهر میانرود که با حضور سردار سید حمزه قلندری معاون بین المللی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در این شهر برگزار شد، از قول مساعد معاون وزیر دفاع به منظور بهره گیری از ظرفیت شرکت شهید بهشتی وابسته به سازمان اتکا برای ایجاد اشتغال در بخش مرکزی شهرستان دزفول خبر داد.

وی اشتغال را یکی از مطالبه‌های مهم مردم شهر میانرود و بخش مرکزی دزفول دانست و گفت: مشکل بیکاری جوانان شهر میانرود شهرستان دزفول با اجرای این قول مساعد معاون وزیر دفاع رفع می‌شود.

خردمند اظهارکرد: شهر میانرود در مجاورت شرکت کشت و صنعت شهید بهشتی وابسته به سازمان اتکا و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح قرار دارد که با اعلام این موافقت ریشه کنی بیکاری در این شهر با حمایت از شرکت شهید بهشتی دنبال می‌شود.

وی افزود: تشکیل شرکت‌های تعاونی توسط جوانان میانرود و واگذاری زمین‌های شرکت کشت و صنعت شهید بهشتی به این جوانان به صورت اجاره از جمله پیشنهادانی بود که سردار قلندری معاون وزیر دفاع با اعلام موافقت با آن در واقع زمینه اشتغال برای جوانان این شهر برای کشت آینده را فراهم کرد.

فرماندار ویژه دزفول با اشاره به افتتاح طرح ورزشی شهر میانرود با همکاری وزارت دفاع گفت: این افتتاح آغاز تحول در شهر میانرود و بخش مرکزی شهرستان دزفول خواهد بود.

وی ادامه داد: گره گشایی از مشکلات بخش مرکزی شهرستان دزفول و شهرهای تابعه به صورت جدی و شبانه روزی در دستور کار مدیریت شهرستان است.

خردمند با بیان اینکه بخش مرکزی دزفول در نام نهادن پایتخت مقاومت بر شهرستان دزفول نقش اساسی داشتند، گفت: مردم بخش مرکزی در ایامی که شهر دزفول موشکباران می‌شد و مردم جنگ زده را با آغوش باز و بدون هیچ چشم‌داشتی میزبانی می‌کردند.

طرح بازسازی و نصب کفپوش سالن چند منظوره و سالن تمرینی شهدای ورزشکار شهر میانروز که با همکاری شرکت کشت و صنعت شهید بهشتی وابسته به سازمان اتکا و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح انجام شده بود در این آیین به بهره برداری رسید.

میانرود از شهرهای شهرستان دزفول در استان خوزستان است؛ این شهر مجاور رودخانه دز در جنوب شهرستان دزفول و شرق شهرستان شوش قرار گرفته‌است.

بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵ جمعیت این شهر با حدود ۲ هزار و ۸۰۰ خانوار حدود ۱۰ هزار نفر بوده‌است.

به گزارش ایرنا، به گواه آمار، دزفول تنها شهر اشغال نشده‌ای است که مورد شدیدترین حملات موشکی و بمباران هوایی و زمینی قرار گرفت اما هرگز تسلیم نشد.
رژیم بعث عراق در مدت هشت سال جنگ، ۱۷۶ موشک غول پیکر «فراگ هفت و اسکاد» به شهر دزفول شلیک کرد.
هواپیماهای دشمن ۴۸۹ بمب و راکت بر سر مردم بی دفاع شهر فرو ریختند و آتش بارهای عراق با شلیک پنج هزار و ۸۲۱ گلوله توپ نقاط مختلف شهر را هدف قرار داد اما با این همه خسارت، مردم دزفول با تقدیم ۲ هزار و ۶۰۰ شهید، چهار هزار جانباز، ۴۵۲ آزاده سرافراز و ۱۴۷ مفقود و جاویدالاثر حماسه مقاومت و پایداری را در تاریخ درخشان انقلاب اسلامی ایران جاودان ساخت.
به پاس این پایداری در هفتمین سال جنگ تحمیلی، به پیشنهاد دولت وقت، دزفول به عنوان شهر نمونه مقاومت کشور معرفی و در چهارم خرداد ۱۳۶۶ لوح زرینی به مردم دزفول اعطا شد.
همچنین چهارم خرداد به نام روز مقاومت و پایداری مردم دزفول در تقویم جمهوری اسلامی نامگذاری شد.

امسال برگزاری ۲۰۰ برنامه متنوع فرهنگی، هنری، ورزشی به مناسبت چهارم خرداد، روز مقاومت و پایداری - روز دزفول در این شهرستان تدارک دیده شده است. همچنین ۷۰ طرح عمرانی در زمینه درمانی، ورزش و گازرسانی به مناسبت این روز در دزفول افتتاح یا کلنگ زنی می‌شود.