دزفول- ایرنا- معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان گفت: تکمیل سه طرح ورزشی بانوان دزفول از محل مسوولیت‌های اجتماعی وزارت نفت قطعی شده است و در هفته‌های آینده در ردیف اعتبارات شهرستان قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مریم کاظمی پور جمعه شب در آیین بهره‌برداری از ۱۴ طرح ورزشی در سالن ورزشی چندمنظوره کوی آزادگان دزفول افزود: سه طرح مهم ورزشی برای بانوان شهرستان دزفول هفته دولت امسال به بهره‌برداری می‌رسد که این نشان از روند پرشتاب توسعه زیرساخت‌های ورزشی در این شهرستان است.

وی با بیان اینک دولت سیزدهم به دنبال جلوگیری از کارهای نمایشی است، گفت: دولت سیزدهم با پرهیز از کارهای نمایشی با تعریف برنامه‌ها با ضمانت اجرایی بالا به دنبال کار عملی برای مردم است.

سه هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال برای ورزش خوزستان تخصیص داده شد

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان نیز در این آیین گفت: سه هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات نفت به توسعه زیرساخت‌های ورزشی خوزستان تخصیص داده شده که این اعتبار در تکمیل طرح‌های نیمه تمام و توسعه سرانه ورزشی استان بسیار موثر است.

حمید بنی تمیم با بیان اینکه سرانه ورزشی خوزستان ۶۷ سانتی متر است، افزود: سرانه ورزشی کشور به طور میانگین یک متر و ۲۰ سانتیمتر مربع و میانگین سرانه ورزشی بین المللی سه متر است که این نشان از ضعف زیرساخت‌ها و فاصله زیاد سرانه ورزشی استان با استانداردهای ملی و بین المللی است.

وی ورود خیران‌ بخش خصوصی برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی را نیاز کنونی ورزش خوزستان دانست و ادامه داد: همت خیران و همراهی مسوولان شهرستان موجب آغاز تحول در زیرساخت‌های ورزشی دزفول شده است.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان بیان کرد: همدلی میان مسوولان شهرستان دزفول برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی این شهرستان الگویی برای تمام استان و کشور است.

بنیاد مستضعفان در ۶۰ منطقه هدف خوزستان حضور فعال دارد

نماینده بنیاد مستضعفان کشور نیز در این آیین گفت: بنیاد مستضعفان تفاهم نامه‌های متعددی برای احداث مسکن، مدرسه، توسعه زیرساخت‌های ورزشی با ادارات و نهادهای مختلف به امضا رسانده است.

حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی پاک نژاد افزود: احداث ۱۳ زمین چمن و مشارکت در چند طرح ورزشی بخشی از تعهد بنیاد مستضعفان در دزفول است که پنج زمین چمن با هزینه ۱۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید ضمن اینکه هزینه کفپوش سالن چند منظوره با اعتبار ۱۵ میلیارد نیز توسط این بنیاد تامین شد.

وی با بیان اینکه بنیاد مستضعفان در ۶۰ منطقه هدف در خوزستان حضور فعال دارد گفت: اقدامات بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی در کشور هدایای اهدایی مقام معظم رهبری است.

وی ادامه داد: پنج هزار میلیارد ریال برای احداث بیمارستان آبادان توسط این بنیاد تامین اعتبار شده ضمن اینکه طرح‌های متعددی نیز در شهرهای مختلف خوزستان توسط این بنیاد در حال اقدام است.

مدال آوران میدان‌های ورزشی با مشکل اشتغال مواجه هستند

رییس شورای اسلامی شهر دزفول نیز در این آیین با بیان اینکه شهرستان دزفول استعدادهای فراوان ورزشی دارد، گفت: شهرستان دزفول با وجود داشتن ورزشکاران بزرگ با ضعف زیرساخت‌های ورزشی مواجه است.

محمدحسن پرآور با بیان اینکه ورزشکاران مدال آور در میدان‌های جهانی با مشکل اشتغال دست به گریبان هستند، افزود: وزارت ورزش تمهیدات لازم را برای فراهم کردن زمینه‌های اشتغال مدال آوران فراهم کند.

وی دزفول را بهشت نیکوکاران دانست و افزود: بسیاری از زیرساخت‌های بهداشتی، ورزشی، امنیتی و عمرانی دزفول توسط خیران شهرستان احداث شده که ضروری است در کنار این خیران، اعتبارهای دولتی نیز به کمک توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز دزفول بیاید.

کمک به دزفول ادای دین به ایثارگری و مقاومت این شهر است

نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هیچ دولتی در هیچ زمینه‌ای بدون حمایت مردم امکان حل مشکلات را ندارد، گفت: خیران دزفول نقش مهمی در توسعه و رفع کمبودهای این شهر داشته و دارند.

سیداحمد آوایی افزود: دزفول به دلیل درگیری مستقیم در جنگ تحمیلی و آسیب شدید به زیرساخت‌های آن از قطار توسعه عقب ماند.

وی ادامه داد: کمک به دزفول ادای دین به ایثارگری و مقاومت این شهر است و انتظار می‌رود تا همانگونه که مردم این دیار در دوران دفاع مقدس همه داشته خود را برای دفاع از نظام و انقلاب به میدان آوردند مسوولان نیز برای خدمت به این مردم تمام توان خود را به میدان بیاورند.

مرحوم حاج رضا ریسمانسج از جمله خیران به نام کشور است که ۲۸ طرح بزرگ در استان‌های مختلف کشور ساخته است. پس از ارتحال این خیر، ادامه کار ساخت این سالن چند منظوره به کمک برادر آن مرحوم ادامه می‌یابد.

به گزارش ایرنا ۱۴ طرح عمرانی ورزشی با اعتباری بالغ بر ۵۱۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی، نفتی، بخش خصوصی، خیرین ورزش یار، کمک های وزارت دفاع و هدایای مقام معظم رهبری از طریق بنیاد علوی در این آیین به بهره برداری رسید.

سالن کشتی و سالن چند منظوره کوی آزادگان، ساختمان و چمن پارالمپیک و پیست اسکیت شتاب، چمن مصنوعی شهدای نزاجا، استخر کوی اندیشه، سالن چند منظوره حاج محمد اسماعیل درویش زاده، چمن کوی نعل شکن، چمن مصنوعی روستای مهاجرین، چمن مصنوعی کوی آیت الله مدرس، چمن مصنوعی شهر شمس آباد، سالن چند منظوره و سالن تمرینی شهر میانرود و همچنین پیست قایقرانی دزفول از جمله طرح هایی است که امروز به بهره برداری رسید.

به مناسبت چهارم خرداد روز ملی مقاومت و پایداری- روز دزفول ۲۰۰ برنامه شاخص از جمله افتتاح و یا کلنگ زنی ۷۰ طرح درمانی، ورزشی، عمرانی، بهداشتی و زیرساختی اجرا شد.

به گواه آمار، دزفول تنها شهر اشغال نشده‌ای است که مورد شدیدترین حملات موشکی و بمباران هوایی و زمینی قرار گرفت اما هرگز تسلیم نشد.

رژیم بعث عراق در مدت هشت سال جنگ، ۱۷۶ موشک غول پیکر «فراگ هفت و اسکاد» به شهر دزفول شلیک کرد.

هواپیماهای دشمن ۴۸۹ بمب و راکت بر سر مردم بی دفاع شهر فرو ریختند و آتش بارهای عراق با شلیک پنج هزار و ۸۲۱ گلوله توپ نقاط مختلف شهر را هدف قرار داد اما با این همه خسارت، مردم دزفول با تقدیم ۲ هزار و ۶۰۰ شهید، چهار هزار جانباز، ۴۵۲ آزاده سرافراز و ۱۴۷ مفقود و جاویدالاثر حماسه مقاومت و پایداری را در تاریخ درخشان انقلاب اسلامی ایران جاودان ساخت.

به پاس این پایداری در هفتمین سال جنگ تحمیلی، به پیشنهاد دولت وقت، دزفول به عنوان شهر نمونه مقاومت کشور معرفی و در چهارم خرداد ۱۳۶۶ لوح زرینی به مردم دزفول اعطا شد.

همچنین چهارم خرداد به نام روز مقاومت و پایداری مردم دزفول در تقویم جمهوری اسلامی نامگذاری شد.