به گزارش خبرنگار ایرنا، آندره گریگورویچ معاون علمی انستیتو مطالعات آسیا و آفریقا دانشگاه دولتی مسکو در سخنانی در این آیین که به میزبانی این موسسه برگزار شد، از حمایت بنیاد ابن سینا از انتشار آثار تألیف شده به زبان روسی قدردانی کرد.
رئیس بنیاد مطالعات اسلامی ابن سینا نیز در سخنانی در این آیین با بیان اینکه این بنیاد در ۱۵ سال گذشته بیش از ۳۵۰ اثر که بیشتر آنها در قالب علمی و پژوهشی است، به زبان روسی منتشر کرده است، گفت: ۲۰۰ عنوان از این کتاب ها به انستیتو مطالعات آسیا و آفریقا دانشگاه دولتی مسکو اهدا شد.
حمید هادوی افزود: بیش از ۱۵ اثر از این کتاب ها با همکاری استادان این انستیتو که در حوزه های زبان و ادبیات فارسی و ایران شناسی و اسلام شناسی، صاحب نظر و معروف هستند، به چاپ رسیده است.
رئیس بنیاد مطالعات اسلامی ابن سینا مأموریت این بنیاد را حمایت و توسعه اسلام شناسی در روسیه در ابعاد مختلف عنوان کرد و گفت: در این راستا، همکاری گسترده ای در تولید محتوا و ارائه مباحث پژوهشی و آموزشی متنوع برای مخاطبان روس زبان با دانشگاه های مختلف داشته ایم.
در این آیین، ولادیمیر ایوانف رئیس بخش زبان و ادبیات فارسی انستیتو آسیا و آفریقا دانشگاه دولتی مسکو با قدردانی از همکاری بنیاد ابن سینا در چاپ آثار به زبان روسی ، بر تقویت این همکاری ها تأکید کرد.
فرالوف استاد دانشگاه و اسلام شناس روس نیز در این آیین با اشاره به آیاتی از قرآن کریم، گفت که همکاری های دانشگاهیان روسیه با بنیاد ابن سینا افزایش یابد.
رییسنر استاد زبان فارسی دانشگاه دولتی مسکو نیز با اشاره به انتشار دو اثر وی درباره تاریخ ادبیات فارسی توسط بنیاد ابن سینا گفت: این بنیاد، درخواست ها و موارد مورد نظر خود را به استادان دیکته نمی کند بلکه دست آنها را در نگارش متون باز می گذارد که به موفقیت فعالیت ها منجر شده است.
پرفسور ولادیمیر آرلوف استاد دانشگاه دولتی مسکو نیز از اهدای شمار قابل توجه کتاب منتشر شده توسط بنیاد ابن سینا به این دانشگاه قدردانی کرد.