«حسن خانجانی موقر» روز یکشنبه در نشست اعضای کارگروه نظارت و پیگیری حقوق عامه با محوریت ساماندهی تیم فوتبال پاس افزود: مشکلات مدیریتی و مالی از جمله موانع موجود بر سر راه پیشرفت تیم فوتبال پاس است.
وی اضافه کرد: این تیم زیرمجموعه سازمان مردم نهاد و غیردولتی با عنوان مؤسسه فرهنگی ورزشی شهدای الوند همدان است بنابراین باید هرچه سریعتر وضعیت مدیریتی آن تعیین تکلیف شود.
دادستان همدان بیان کرد: پیگیری برای شناسایی مقصر و عواملی که موجب وضعیت نابسامان پاس در ۱۶ سال گذشته بوده و فاصله گرفتن از قهرمانی، مشکلی را حل نمی کند بلکه با بررسی دقیق باید ایرادات کار، شناسایی و پس از آن با تعیین اولویت ها نسبت به ارایه راهکارهای عملیاتی برای حل مشکلات تلاش کرد.
خانجانی گفت: پس از تعیین تکلیف هیات امنا و هیات مدیره تیم پاس، باید چاره ای برای تأمین منابع مالی پایدار با بهره مندی از بخش خصوصی به عنوان حامیان و پشتیبانان مالی اندیشید.
وی اظهار داشت: نشاط و سرزندگی حق نوجوانان و جوانان است و این مهم جز با توجه به روحیات آنان و ایجاد زمینه برای تخلیه هیجانات و ایجاد شادی و انگیزه آنان فراهم نمی شود.
این مقام قضایی توسعه همه جانبه ورزش را از ضرورت های امروز جامعه دانست و افزود: ورزش به عنوان یکی از مسایل زیربنایی در ایجاد سلامت جسمی و روحی جامعه و در پیشگیری از جرایم و ناهنجاری های اجتماعی بسیار موثر است.
خانجانی ادامه داد: آمدن تیم پاس به همدان در سال های نخستین سرزندگی و نشاط اجتماعی به استان بخشید اما با گذت زمان مسایل متعدد سبب از بین رفتن بخش عظیمی از قابلیت ها و ظرفیت های این مجموعه ورزشی در جذب نوجوانان و جوانان به ورزش شد.
امتیاز لیگ برتری تیم پاس خردادماه ۱۳۸۶ به همدان انتقال یافت اما دوام چندانی در این سطح از لیگ نداشت و بهار سال ۱۳۹۰ به لیگ دسته یک سقوط کرد.
پاس با وجود تغییرات فراوان در عرصه مدیریتی، کادر فنی و انباشته شدن بدهیها، در بهار سال ۹۵ به لیگ دسته دوم سقوط کرد و سپس اردیبهشت ماه سال ۹۷ راهی لیگ دسته سه کشور شد.
پاس تیرماه سال ۱۳۹۷ با خرید امتیاز پرسپولیس مشهد بازهم به لیگ دسته دوم فوتبال کشور بازگشت و از آن زمان تاکنون علاوه بر انباشته شده بدهیهای مالی، همچنان موفق به صعود نشده است.