به گزارش ایرنا، امیررضا نقش شامگاه شنبه در سومین دوره میز توسعه صادرات صنعت نساجی کشور افزود: بازیابی، ارتقای فناوری و به روزشدن ماشین آلات و تجهیزات در این صنعت ضروری است.
وی اظهار داشت: نکته مهم در به روز کردن فناوری، مشخص کردن «منابع تسهیلات» است و یکی از منابعی که میتوان روی آن حساب باز کرد، تسهیلات صندوق ملی توسعه است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان افزود: در این باره نیازمند حمایت همه جانبه وزارت صنعت، معدن و تجارت هستیم از طرفی مدیریت استان نیز برای تحقق این مهم ورود کرده و مباحث نوسازی، بازسازی و تکمیل طرحهای نیمه تمام را در اولویت قرار داده است.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از ۶۰ درصد از تسهیلات سفر ریاست جمهوری به بانکهای استان اصفهان اعلام شده و از این میزان ۴۰ درصد نیز پرداخت شده است.
نقش با تأکید بر اولویت سنجی عنوان کرد: با اولویت سنجی صحیح توسط دستگاه تخصصی میتوان در تخصیص ارز بهترین و کارگشاترین اولویت را دنبال کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان همچنین درباره استقرار و جایگزینی صنایع سبز، کم آببر و اشتغالزا در سطح استان، گفت: این موضوع در دستور کار کمیسیون زیربنایی استان است و بطور جدی پیگیر اجرای آن هستیم.
به گزارش ایرنا، سومین دوره میز توسعه صادرات صنعت نساجی کشور با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، مدیرکل دفتر نساجی وزارت صمت، تشکلها و رؤسای اتحادیههای نساجی از استانهای مختلف و سایر اعضای در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.
پانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت نساجی، ماشین آلات و صنایع وابسته با حضور ۸۰ مشارکت کننده از استانهای اصفهان، یزد، تهران، زنجان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، مازندران، البرز، مرکزی و قم از چهارم تا ۷ خرداد ماه در اصفهان برپا شده است.
از مجموع ۹ هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی در استان اصفهان، ۲ هزار و ۳۰۰ واحد درصنعت نساجی با ۱۱۷ هزار نیروی کار فعالیت میکنند.