به گزارش خبرنگار ایرنا احمدرضا هاشمزهی روز یکشنبه در جلسه شورای اداری قصرقند اظهارداشت: بعد از راه بیشترین مشکلات در حوزه آب است که ۹۳ روستای این شهرستان فاقد شبکه آبرسانی شبانه روزی هستند.
وی بیان کرد: بیشترین مشکلات مردم قصرقند در حوزه راه، آب و برق است و مناطقی نظیر کاجو با ۲۶ روستا مسیر راه آنها از طریق رودخانه هست که در کمترین بارندگی و جاری شدن سیلاب مسیر بسته و فقط امدادهوایی امکانپذیر است.
سرپرست فرمانداری قصرقند گفت: با وجود آب زیرزمینی فراوان متاسفانه آبفا سیستان و بلوچستان توجه چندانی به حل مشکل کم آبی مردم این شهرستان ندارد و از این بابت مردم ناراضی هستند.
وی ادامه داد: در روستاهایی نظیر حاجی آباد در چند متری رودخانه کاجو هفته ای یک بار آنهم در حد چند ساعت آب تحویل میشود که این موارد نارضایتی ایجاد کرده و نیاز است تا مدیرعامل آبفا استان بازدیدی از این روستا داشته باشد تا با مشکلات مردم از نزدیک آشنا شود.
هاشمزهی بر حل مشکلات حوزه آب و فاضلاب و بهره مندی ۱۰۰ درصد مردم قصرقند از آب شبانه روزی و پایدار تاکید کرد و افزود: اینکه آب موجود باشد و مسوولان نتوانند شبکه آبرسانی ایجاد و چاه حفر کنند و به مردم آب شبانه روزی بدهند واقعا جای ناراحتی دارد.
وی افزود: مسوولان قصرقند در دولت مردمی آیت الله رئیسی باید فقط برای خدمت بی منت به مردم تلاش کنند و با ارتباط مستمر و قوی با مدیران بالادستی و با گرفتن اعتبارات ملی و استانی و اجرای پروژه های مختلف امید را دل مردم ایجاد کنند.
سرپرست فرمانداری قصرقند اظهارداشت: در همن جلسه اعلام می کنم مدیر بدون برنامه و مسوولی که حتی از حوزه کاری خودش اطلاعات و آمار و شاخصهای لازم و مشکلات را نداند که چگونه باید پیگیری شود را نمی خواهیم.
وی تصریح کرد: در مرحله اول مسوولان فعلی ادارات قصرقند تا چند ماه فعالیت کنند چون من برای تغییر مدیران نیامدهام هدف من فقط کار و آبادانی این شهرستان هست و اگر بعد از مدتی برخی ها نتوانستند با برنامه های دولت مردمی خودشان را هماهنگ و همراه کنند خودش باید خداحافظی کند تا مدیران تازه نفس و با انگیزه معرفی و برای آبادانی بیشتر منطقه گام بردارند.
هاشمزهی بیان کرد: یقین می دانم اگر مسوولان قصرقند با برنامه درست حرکت کنند میتوانند برای حل مشکلات و برای رشد و تعالی شهرستان گامهای خوبی بردارند.
وی ادامه داد: از تمام مدیران کل سیستان و بلوچستان درخواست میشود تا سفری به شهرستان قصرقند داشته باشند و مسائل و مشکلات را بررسی و در جهت رفع آنان گام بردارند.
سرپرست فرمانداری قصرقند همچنین از مدیر عامل برق سیستان و بلوچستان خواست برای کاهش هزینههای تعرفه برق اقدامات لازم را انجام دهد تا ۹ ماه گرمسیری نوع یک اعلام و شاهد صدور فیشهای نجومی نباشیم.
بازگشایی راه کاجو موجب اتصال قصرقند به بخش کیشکور و ایرانشهر
رئیس شورای اسلامی قصرقند نیز اظهارداشت: بیشاز ۱۲ هزار نفر اهالی کاجو در ۲۶ روستا چشم انتظار ۳۰ کیلومتر آسفالت هستند و چنانچه این جاده تکمیل شود قصرقند به بخش کیشکور سرباز و همچنین از طریق بخش آهوران به ایرانشهر متصل میشود.
محمدکریم عزیزی افزود: ۷۶ روستا با ۲۱ هزار نفر از اهالی بخش تلنگ به مرکز قصرقند راه ارتباطی ندارند و برای انجام کارهای اداری باید سه شهرستان چابهار، کنارک و نیکشهر را با حدود ۳۰۰ کیلومتر مسیر دور بزنند تا به قصرقند برسند.
وی گفت: متاسفانه در طول ۱۰ سال اخیر و پس از ارتقای قصرقند به شهرستان مردم بخش تلنگ با مشکلات زیادی مواجه هستند.
رئیس شورای اسلامی قصرقند ادامه داد: مسوولان برای پیگیری مطالبات و مشکلات مردم بیشتر تلاش و نباید مردم نا امید شوند؛ متاسفانه مردم شاهد کلنگ زنی بیمارستان قصرقند طی سه مرحله بودند و این پروژه همچنان بلاتکلیف است.
وی بیان کرد: مرکز درمان بستر دمبیگان قصرقند با اعتبار ۱۰ میلیارد تومان هزینه همچنان برای خدمات رسانی بلاتکلیف هست و قرار بود شبانه روزی شود ولی انجام نشده است.
عزیزی ادامه داد: وزارت بهداشت و درمان نسبت به تامین تختهای بیمارستانی، پزشک و متخصص در قصرقند اقدام کند
۹۶ روستای قصرقند فاقد طرح هادی هستند
وی بیان کرد: ۹۶ روستای شهرستان قصرقند فاقد طرح هادی و کاربری های سطح روستا مشخص نشده است.
عضو هیات رئیسه شورایعالی کشور ادامه داد: قصرقند با کمبود اعتبار در حوزه آبرسانی مواجه است و حتی آب و فاضلاب توان تامین ۱۰۰ متر لوله برای حل مشکلات روستای دمبیگان را ندارد.
مدیر آب و فاضلاب قصرقند نیز گفت: متاسفانه در حوزه آبرسانی و تکمیل طرح ها و بهره مندی مردم از آب شبانه روزی با کمبود شدید اعتبارات مواجه هستیم و اگر اعتبار لازم تخصیص پیدا کند طی چند ماه آب شبانه روزی برای مردم را تامین می کنیم.
سعید عزیزی افزود: نیاز به تانکر آبرسانی است و ناوگان فرسوده نمیتوانند بصورت مطلوب خدمات رسانی کنند.