به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدجواد حسینی روز یکشنبه در بیست و پنجمین جلسه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور افزود: علاوه بر تکالیف عمومی که بر عهده آموزش و پرورش قرار دارد به طور خاص در حوزه آموزش نیز مناسبسازیها را انجام میدهیم. دستورالعملی برای سرویس مدارس در وزارت کشور در حال پیگیری است و پیشنویس این دستورالعمل آماده شده و برای هیات دولت فرستاده شده است تا اجرایی شود.
وی با بیان اینکه ساز و کار سرویس مدارس در حال تغییر است، اظهارداشت: مسائل دانشآموزان استثنایی را در این دستورالعمل مطرح کردیم. براساس جلسه کمیته نظارت بر قانون حقوق معلولان و تاکید معاون اول رئیس جمهور -که مشکل سرویس دانش آموزان استثنایی برطرف شود- و براساس قانون بودجه، برای تردد دانش آموزان استثنایی به صورت رایگان منابعی به مبلغ ۱۸ هزار میلیارد تومان به صورت اوراق در اختیار شهرداری قرار گرفته است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی اظهارداشت: پیرو مکاتبه با وزارت کشور، حل مشکل سرویس دانشآموزان استثنایی در دستور کار وزارت کشور قرار گرفت. موضوع آموزش عوامل و رانندههای این سرویسها توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی انجام خواهد شد و رایگان بودن سرویسها نیز اگر مصوبه دولت بگیرد، لازم الاجرا میشود. اقدام دیگر در حوزه مناسب سازی این است که از تابستان سال جاری طرح فوری مناسب سازی حداقل ۱۰ مدرسه پرجمعیت محل مراجعه دانش آموزان استثنایی در هر استان را اجرا کنیم تا در سال تحصیلی جدید آمادگی پذیرش دانش آموزان را داشته باشند.
حسینی افزود: در مورد سرویس مدارس انتظار این است قانون اجرا شود. تاکنون شوراهای اسلامی شهر در برخی استانها مصوباتی داشتند که شهرداران را ملزم کرده بود این خدمت را فراهم کنند. بهانه ای که در این زمینه وجود داشت کمبود منابع مالی بود و اکنون در قانون بودجه این مهم پیش بینی شده است و انتظار است مدل سرویس در تهران را از سال تحصیلی جدید در کل شهرها داشته باشیم.