به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر« علیرضا امانی» روز یکشنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران از طرحهای بهداشتی و درمانی در حال ساخت اراک، افزود: دولت جهادی آیت الله رئیسی حرکتهای مطلوبی در سطح بهداشتی و درمانی مانند دارویار، تعرفه پرستاری و بیماران سخت درمان آغاز کرده است.
وی با بیان اینکه هیچ پروژه غیرفعال بهداشتی و درمانی در استان وجود ندارد، گفت: جلوگیری از آغاز عملیات اجرایی جدید از سیاستهای دولت سیزدهم است و در این راستا تلاش شده تا طرحهای نیمه کاره به سرانجام برسد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی به روند توسعه طرحهای درمانی در استان اشاره کرد و افزود: ساختمان معاونت بهداشتی استان مرکزی در سالهای گذشته بدون داشتن ردیف اعتبار مجزا آغاز شد که در چندماه اخیر با کمک وزارت بهداشت اعتبار ویژهای برای آن تخصیص یافته است.
دکتر امانی درباره ساختمان دیالیز خیرساز اراک نیز افزود: این طرح درمانی نیز قرار بود ۱۴۰۳ تا ۱۴۰۴ تحویل داده شود که با تزریق اعتبار، امسال به سرانجام میرسد و ۴۰ تخت دیالیز با تعرفه دولتی به مردم خدمات ارایه میکند.
وی درباره شرایط طرح توسعه بیمارستان آیت الله خوانساری اراک نیز گفت: مرحله سوم این بیمارستان پیشرفت مناسبی دارد و عمده مشکل آن تاسیسات موتورخانه است که تجهیزات آن درحال نصب و امسال تکمیل و بهرهبرداری میشود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی به توسعه طرح درمانی بیمارستان آیت الله طالقانی اراک اشاره کرد و بیان کرد: با توجه به جوانی جمعیت، لازم است بانوان در مکانی مناسب زایمان را تجربه کنند که در راستای ارائه خدمات هر چه مطلوبتر توسعه این بیمارستان در حال انجام است.
دکتر امانی در ادامه افزود: بیمارستان ولیعصر(عج) اراک یکی از بزرگترین طرحهای درمانی درحال توسعه غرب کشور است که انجام آن از عهده دانشگاه استان خارج بود و به همین دلیل اجرای آن در قالب یک طرح ملی درحال تکمیل است.
وی بیان کرد: پیشرفت فیزیکی این طرح درمانی بزرگ، ظرف هشت ماه اخیر از ۶۳ درصد در برخی بخشها به ۹۵ درصد رسیده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: اکنون این مرکز درمانی مهم غرب کشور، درحال تجهیز است که در روزهای اخیر سه دستگاه دیزل ژنراتورها در بخش تاسیسات آن نصب شده است.
دکتر امانی افزود: تمرکز فعالیت پیمانکار بیمارستان ولیعصر(عج)، در طبقات منفی یک و ۲ به علت وجود چند بخش مختلف از جمله رادیولوژی، رختشورخانه، آشپزخانه و نمازخانه است.
وی درباره آخرین وضعیت انتقال دانشکده دندانپزشکی استان مرکزی بیان کرد: قرارداد اجاره دانشکده در مکان کنونی به پایان رسیده و برای جابجایی، ساختمان دانشکده بهداشت درحال آماده سازی است که این مهم نیازمند نصب تاسیسات و زیرساختهای مورد نیاز است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی با بیان اینکه، فشارهای غیرقابل انتظاری به دانشگاه علوم پزشکی استان برای تخلیه دانشکده دندانپزشکی وارد آمد، گفت: اکنون انتقال و نصب ۱۰۰ تا ۱۲۰ دستگاه یونیت دندانپزشکی به مکان جدید پیش بینی شده تا پس از اتمام فصل تحصیل دانشجویان، عملیات اجرایی نهایی شود و در ماه آینده خدمات درمانی و دانشجویی به مردم ارایه شود.
دکتر امانی افزود: با انتقال کلینیک دندانپزشکی به مکان جدید ۷۰۰ تا ۸۰۰ مترمربع به فضای کار اضافه میشود که با نصب یونیتها، هم از نظر ایمنی و هم حفظ حریم بیمار مناسبتر است.
وی بیان کرد: کمتر از یک ماه و نیم، ۶۵۰ مترمربع، بنا در دانشکده بازسازی شده تا در ادامه فعالیت تحصیلی دانشجویان اختلال ایجاد نشود.
دکتر امانی بیان کرد: ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای جابجایی، طرح درمانی دانشکده دندانپزشکی و توانبخشی هزینه پیش بینی شده بود که با افزایش هزینهها، ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار دیگر اضافه میشود.
۱۶ واحد بیمارستانی استان مرکزی با مدیریت دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و سه بیمارستان خصوصی در اراک و ساوه ارایه خدمت دارند.
۶۹۸ پزشک عمومی، ۴۸۵ پزشک متخصص و فوق تخصص و یک هزار و ۷۲۶ کارشناس رشته های مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت میکنند.