محسن داوری روز دوشنبه در نخستین همایش خیرین نیک اندیش رضوی که با حضور جمعی از خیران سراسر کشور و مسوولان ارشد استانی و شهر مشهد در مجتمع برج سپید این شهر آغاز به کار کرد افزود:ارتقای این شاخص ها به برنامه ریزی نیاز دارند اما امکان ارتقای چهار شاخص بحرانی یاد شده با بودجه دولتی وجود ندارد و به ۲ هزار میلیارد تومان منابع دولتی نیاز است و حدود ۲۰ سال زمان برای برطرف کردن این عقب ماندگی ها زمان نیاز است.
وی ادامه داد:عقب ماندگی ها در این چهار شاخص فقط با کمک مردم و خیران قابل جبران است و خیران در حوزه آب و خدمات بهداشتی و درمانی قرار است به یاری مشهد بیایند.
فرماندار مشهد گفت:این شهر دومین کلانشهر ایران و پایتخت معنوی جهان اسلام است و هم اکنون افزون بر چهار میلیون نفر در این شهرستان ساکن هستند و سالانه حدود ۳۵ میلیون زایر داخلی و خارجی برای زیارت بارگاه منور رضوی به این شهر می آیند.
داوری با اشاره به ابلاغ سیاستهای تحولی استانی در مسیر افزایش شاخص های زیربنایی و روستایی افزود: بر همین اساس برنامه ریزی های متعددی انجام شد و نیازمندیهای آموزشی، بهداشتی، ورزشی و آب شناسایی و اولویت بندی شد.
وی اضافه کرد: اکنون برای ۸۵ درصد خیران، زمین مناسب تعیین شده است و بر سر اجرای هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان با خیران تفاهم شده است که البته امید است با همت آنها و مردم بتوان بیش از آنچه پیش بینی شده را محقق کرد.