تهران - ایرنا - عضو کمیسیون اجتماعی گفت: برنامه‌های وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش نشان می‌دهد که وی قادر به اداره این وزارتخانه مهم است.

علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ایرنا، با اشاره به معرفی «رضامراد صحرایی» به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس گفت: برنامه‌های صحرایی نشان می‌دهد که او توانمندی لازم برای اداره وزارت آموزش و پرورش را دارد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه صحرایی در جلسات مختلف فراکسیونی و غیره برنامه‌های خود را ارائه و به سوالات و ابهامات و نقطه نظرات نمایندگان پاسخ داد، افزود: نکته مهم درباره وزارت آموزش و پرورش اینجا است که این وزارتخانه یک وزارتخانه فرابخشی است و تنها وزیر در پیشبرد برنامه‌های این وزارتخانه نقش ندارد.

بابایی کارنامی خاطرنشان کرد: وزارت آموزش و پرورش باید مورد حمایت جدی بخش‌های مختلف دولت باشد و برنامه‌های این وزارتخانه باید با حمایت سایر دستگاه‌های اجرایی همراه باشد.

وی افزود: صحرایی در جلسه امروز صبح فراکسیون انقلاب توانست نظر اکثریت اعضای فراکسیون را با خود همراه کند که نکته بسیار مهمی است.

رضامراد صحرایی رئیس دانشگاه فرهنگیان در پی استعفای نوری وزیر سابق آموزش و پرورش با حفظ سمت به عنوان سرپرست وزارت آموزش و پروش منصوب شد و در جلسه ۲ خرداد مجلس نامه معرفی وی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش از سوی رئیس جمهور، در صحن علنی مجلس اعلام وصول شد.

وی دارای مدرک دکتری زبانشناسی همگانی از دانشگاه علامه طباطبایی و استاد تمام رشته زبان شناسی این دانشگاه است و از اردیبهشت سال ۱۴۰۱ به عنوان رئیس دانشگاه فرهنگیان انتخاب شد. او پیش از انتصاب به‌ عنوان رئیس دانشگاه فرهنگیان، ریاست مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌ زبانان دانشگاه علامه طباطبایی را بر عهده داشت.

صحرایی ۱۷ سال به عنوان معلم از ابتدایی تا پیش دانشگاهی در روستاها و شهرها تدریس کرده است. سپس به وزارت علوم پیوست و تا استاد تمامی پیش رفت.

فردا سه شنبه ۹ خرداد صحرایی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش منتظر اخذ رأی اعتماد نمایندگان در صحن علنی مجلس بوده و به گفته احمد نادری عضو هیأت رئیسه مجلس، آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان نیز در جلسه رأی اعتماد وی حضور خواهد داشت.

رهبر انقلاب در دیدار روز سوم خرداد با نمایندگان مجلس یازدهم توصیه ای مبنی بر «پرهیز از بعضی سخت‌گیری‌ها در قبال وزرای معرفی شده به مجلس» داشتند و در این زمینه گفتند: در تشخیص صلاحیت‌ها دقت کافی و در حد معقول و منطقی سخت‌گیری کنید اما نه به شکلی که موجب شود وزارتخانه تا مدت ها بدون وزیر بماند که اکنون هم چند وزارتخانه وزیر ندارند و به مجلس معرفی خواهند شد.