شیراز - ایرنا - استاندار فارس گفت: این ظرفیت در ارسنجان وجود دارد که نخستین پارک علم و فناوری یا شهرک صنعتی بخش خصوصی دانش‌بنیان در راستای شکوفایی استعدادهای جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاهی در این شهرستان ایجاد شود.

محمدهادی ایمانیه شامگاه دوشنبه در پایان جلسه شورای اداری شهرستان ارسنجان در گفت و گو با خبرنگاران به ساختمان و مجتمعی که توسط خیر نیک اندیش ابراهیمی بنا شده اشاره کرد و افزود: پیشنهاد می‌شود که این ساختمان با امکانات فعلی پس از تایید خیر، تحت عنوان نخستین شهرک صنعتی یا پارک علم ‌و فن‌آوری بخش خصوصی دانش بنیان در راستای شکوفایی استعدادهای جوانان و فارغ التحصیلان شهرستان ارسنجان ایجاد شود.

وی هدف دور دوم سفر به ارسنجان را، قدردانی از زحمات مسوولان شهرستانی به دلیل تحقق مصوبات سفر اول اعلام کرد و گفت: همچنان مشکلات و موانعی برای شهرستان ارسنجان وجود دارد؛ تلاش می کنیم قسمتی از آن را در قالب مصوبات دور دوم سفر مرتفع کنیم.

استاندار فارس یکی از خواسته های مردم دهستان‌های شوراب و خبریز را ارتقای سیاسی این دهستان‌ها عنوان کرد و افزود: با هماهنگی های انجام شده با وزارت کشور، بزودی موافقت استان به وزارت کشور ارسال و موضوع پیگیری می شود که امیدوارم این ارتقا بعد از سال ها بالاخره انجام شود.

ایمانیه به بازدید خود از بیمارستان ۶۴ تختخوابی ارسنجان اشاره کرد و گفت: عملیات احداث این مرکز درمانی از چند سال قبل آغاز شده است، مشکلاتی وجود داشت که با تدبیر فرماندار شهرستان و کمک اهالی تا حدود زیادی مرتفع شده است؛ در جریان بازدید امروز مابقی مسائل بررسی و راه‌کارهای لازم ارائه شد، هفته گذشته نیز با همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور موضوع ماده ۵۶ این پروژه حل شد که امیدواریم این بیمارستان امسال مورد بهره‌برداری قرار بگیرد.

وی شهرستان ارسنجان را یکی از شهرستان های پیشتاز در پروژه های نهضت ملی مسکن عنوان کرد و افزود: شهرستان ارسنجان برای واجدین شرایط مسکن ملی عملکرد مثبتی داشته است؛ این پروژه در خصوص تامین آب دچار مشکلاتی بود که برای حل آن، تصمیمات لازم اتخاذ شد.

استاندار فارس به موضوع آب آشامیدنی برخی از دهستان‌های این شهرستان هم گریزی زد و تصریح کرد: مدیریت استان مصمم است دستگاه های اجرایی ذیربط حداکثر طی ۲ سال آینده نهایت تلاش خود را برای کاهش تنش آبی تمام روستاهای استان به کار گیرند؛ از روش های مختلفی برای تحقق این موضوع اقدام می کنیم. در فاصله سفر اول و سفر دوم تعدادی از روستاهای ارسنجان از آب آشامیدنی پایدار بهره‌مند شده اند.