به گزارش روز سهشنبه ایرنا از وزارت دادگستری، رابین ناندی در مراسم افتتاحیه دومین کارگاه هماندیشی نظام حمایت از اطفال و نوجوانان با محوریت بررسی وضعیت اطفال و نوجوانان غیرایرانی؛ برگزاری این کارگاه را بخشی از تلاشهای ملی برای ارتقای ظرفیت متخصصان حوزه حمایت از کودکان و نوجوانان، به ویژه کودکان و نوجوانان متاثر از پناهندگی و مهاجرت برشمرد.
نماینده دفتر یونیسف در ایران گفت: پیماننامه حقوق کودک تنها سند حقوق بشری با بیشترین دولت عضو در تاریخ است که منجر به تحول در زندگی کودکان در جهان شده است و بر اساس ماده ۲۲ این پیمان نامه، دولتها باید اقدامات لازم را به عمل آورند تا کودکان خواهان پناهندگی از حمایتها و همکاریهای بشردوستانه لازم برای احقاق حقوق خود برخوردار شوند.
بر اساس ماده ۲۲ این پیمان نامه، دولتها باید اقدامات لازم را به عمل آورند تا کودکان خواهان پناهندگی از حمایتها و همکاریهای بشردوستانه لازم برای احقاق حقوق خود برخوردار شوند
وی تصریح کرد: امروز سرمایهگذاری در زمینه برنامهها و خدمات برای مراقبت و حمایت بهتر از کودکان متاثر از مهاجرت و پناهندگی، باعث کاهش هزینهها در آینده میشود.
ناندی با تاکید بر نقش مهم سازمانهای مردمنهاد در حمایت از کودکان و نوجوانان پناهنده و مهاجر، اظهار امیدواری کرد برگزاری این گونه کارگاههای آموزشی به ارتقای هر چه بیشتر حقوق کودک و عدالت برای کودکان منجر شود.