یاسوج - ایرنا- رئیس اداره حفاظت محیط زیست گچساران گفت: تشکل های زیست محیطی این شهرستان برای دریافت مجوز فعالیت و ثبت در سامانه اقدام کنند.

محمد امین حسینی روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: این تشکل ها می توانند برای ثبت در سامانه تشکل های زیست محیطی ضمن وجه رسمی دادن به فعالیت های خود از مزایای حمایتی در این خصوص بهره مند شوند.

وی بیان کرد: واگذاری طرح های مشارکتی به تشکل های زیست محیطی از حداقل مزایای ثبت کردن این تشکل هاست که هر چند هزینه کمی برای آنان در بر دارد اما می تواند بخشی از هزینه های آنان برای انجام این فعالیت ها را جبران کند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست گچساران تاکید کرد: هم اکنون ۲۰ تشکل زیست محیطی در این شهرستان فعالیت دارند که تنها چهار تشکل ثبت شده است.

وی با اشاره به اینکه تشویق افرادی که در زمینه زیست محیطی فعالیت می کنند به آنان انگیزه بیشتری می بخشد عنوان کرد: بمناسبت دهه کرامت و روز دختر از یکصد دختر دانشجو و دانش آموز فعال در حوزه های مختلف زیست محیطی شهرستان گچساران تجلیل شد .

حسینی تصریح کرد :این آیین با همکاری دانشگاه نفت و گاز گچساران ، بسیج دانشجویی و خانه محیط زیست این دانشگاه ، آموزش و پرورش و شهرداری گچساران با هدف تجلیل از دختران فعال درحوزه های مختلف زیست محیطی انجام شد .

وی گفت : دختران امروز و مادران فردا می توانند نقش بسزایی در تربیت نسل آینده ایفا کنند تا حافظ طبیعت و محیط زیست باشد .

حسینی افزود : صیانت از این نعمت های خدادادی میراث طبیعی شهرستان گچساران با امکانات محدود سازمان به طور صد در صد امکان پذیر نیست و تلاش همه دوستداران محیط زیست بالاخص تشکل های مردم نهادی که در این عرصه فعالیت می کنند را می طلبد.

۹۰ درصد از اراضی شهرستان گچساران را عرصه‌های ملی تشکیل می‌دهد که از این میزان ۷۰ درصد مرتع و جنگل است و ۳۲۰ هزار مرتع و ۱۱۵ هزار هکتار جنگل در گچساران وجود دارد.

گونه‌های جنگلی بادام، بلوط و بنه بیشترین وسعت جنگل‌های این شهرستان را به خود اختصاص داده‌ است.

کوه خامی با مساحت بیش از ۲۶ هزار هکتار، کوه سرخ با ۳۲ هزار هکتار و کوه دیل با ۱۰ هزار هکتار مساحت از جمله مناطق حفاظت شده شهرستان‌های گچساران و باشت محسوب می‌شوند.

درختان بلوط، ارزن و بادام کوهی از مهمترین پوشش گیاهی مناطق حفاظت شده شهرستان گچساران است.