سرهنگ پاسدار" غلامرضا کریمی" سه شنبه در آیین افتتاح یادمان شهید گمنام دانشگاه صنعتی اراک با بیان اینکه دفاع مقدس سرشار از درس ها و تجربیات ارزشمند است و باید از این گنجینه گران بها به خوبی بهره ببریم ،افزود: تبیین در کنار تبلیغ باید مورد توجه قرار گیرد و دانشگاه نقش مهمی در این مهم دارد.
وی تأکید کرد: توجه به فرهنگ ایثار و شهادت و تفکر بسیجی نیاز مهم کشور در گام دوم انقلاب است و فرهنگ ایثار و شهادت جامعه را به رشد و بالندگی می رساند و اگر در توسعه، ترویج و تبیین فرهنگ ایثار، شهادت و ازخودگذشتگی کوتاهی شود جامعه دچار انحراف خواهد شد و فرهنگ های دیگر جایگزین می شود.
سرهنگ کریمی افزود: دشمن به دنبال فراموشی فرهنگ ایثار و شهادت است و دانشگاه ها با عنوان یکی از مراکز اصلی به عنوان یکی از مراکز اصلی تربیت مدیران آینده کشور نباید بگذارند دشمنان به اهداف شوم خود دست پیدا کنند.
وی ادامه داد: مهمترین راهکار خنثی کردن توطئه های دشمنان علیه جوانان و نوجوانان و صیانت از آینده سازان کشور ترویج و تقویت فرهنگ ایثار و شهادت است و راه آن جهاد تبیین و روایت صحیح از حماسه های دفاع مقدس و هویت ساز انقلاب اسلامی است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی اضافه کرد: به برکت نورانیت شهدا امروز یادمان های شهید گمنام به پاتوقی برای جوانان و نوجوانان تبدیل شده اند و احداث یادمان های شهدا در مکان هایی چون دانشگاه ها برکات فراوانی داشته است.
وی با اشاره به اینکه حضور شهدای گمنام در دانشگاه ها علاوه بر ایجاد فضای معنوی در دانشگاه ها موجب الگوسازی و تربیت نسل خواهد شد، گفت: با توجه به اینکه دانشگاهیان آینده سازان کشور هستند باید در الگوگیری از سیره شهدا پیشگام باشند و یادمان های شهید این مهم را تحقق می بخشند.
سرهنگ کریمی افزود: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه یکی دیگر از اهداف مهم یادمان های شهدا است و می توان با برگزاری برنامه های اثرگذار فرهنگی این مهم را در مکان های یادمان ها محقق کرد و دانشگاه ها نقش مهمی در این راستا دارند.
وی خاطر نشان کرد: استان مرکزی افتخار این را دارد که میزبان بیش از ۱۵۹ شهید گمنام است که در ۷۱ یادمان شهید آرمیده اند و در سال ۱۴۰۱ هدف گذاری تکمیل ۱۷ یادمان شهید در دستور کار قرار گرفته است.