به گزارش ایرنا، حجت الاسلام محمد نوروزپور سه شنبه در آیین بزرگداشت مقام امامزادگان کهگیلویه و بویراحمد افزود: این افراد نیک اندیش در هشت هزار و ۸۶۷ بقعه متبرکه سراسر کشور فعالیت دارند.
وی بیان کرد: بخش عمده ای از کار نگهداری،حفاظت و مدیریت اجرایی بقاع متبرکه کشور بر عهده خادمان و هیات امنای این مکان های مقدس است.
مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه عنوان کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار بسته معیشتی در بقاع متبرکه استان های سراسر ایران توزیع شده که ۷۰درصد از هزینه های تامین این بسته های حمایتی از محل اعتبارات اهدایی مردمی جمع آوری شده است.
وی تصریح کرد:ایجاد درآمد پایدار برای بقاع متبرکه از راهبردهای دولت به منظور توسعه زیرساخت های گردشگری مذهبی در این مکان های مقدس است.
حجت الاسلام نوروزپور تاکید کرد: در همین راستا چندین بقعه متبرکه در مشهد مقدس با نصب نیروگاه های خورشیدی کوچک مقیاس ضمن تولید حامل انرژی برق اقدام به درآمدزایی کرده اند که این رویه باید در دیگر مکان های مقدس استان های سراسر کشور عملیاتی شود.
وی احداث سوییت های اقامتی و امکانات اولیه رفاهی از دیگر برنامه های دولت سیزدهم برای تبدیل بقاع متبرکه به قطب های فرهنگی است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد نیز در این آیین خاطرنشان کرد: نام ۲۲۵ بقعه متبرکه و یکهزار و ۲۰۰ مسجد و حسینیه استان در سامانه جامع مکان های مقدس ثبت شده است.
حجتالاسلام عباس نصیرالاسلامی با اشاره به اینکه ۶۰درصد از بقاع متبرکه کهگیلویه و بویراحمد درآمد کافی برای انجام امورات داخلی خود ندارند تاکید کرد که بهبود زیرساخت رفاهی این مکان های مقدس نیازمند مشارکت خیران و جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی است.
وی بیان کرد: براساس برنامه ریزی صورت گرفته زیرساخت های اقامتی پنج بقعه متبرکه نزدیک شهرهای استان با احداث سوییت و مهمانسرا در بقاع متبرکه امامزاده جعفر (ع) در گچساران، امامزاده آقامیر(ع) دهدشت و۲ سوییت و مهمانسرا در جوار امامزاده سید محمد (ع) سی سخت آغاز شده و همچنین ایجاد یک سوییت در امامزاده عبدالله (ع) در دستور کار قرار گرفته است.
در پایان این آیین ۳۴ نفر از دست اندرکاران بقاع متبرکه کهگیلویه و بویراحمد در طرح نوروزی آرامش بهاری تجلیل شدند.