ابوالحسن صفدری روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: مردم با مشارکت بیشتر در اهدای خون، نسبت به تأمین خون موردنیاز مراکز درمانی و بیماران همراهی کنند چرا که بیماران برای تداوم حیات نیازمند اهدای خون هستند.
وی با بیان اینکه مردم سیستان و بلوچستان در نوعدوستی زبانزد بوده و در همه بحرانها یاریگر همدیگر هستند، افزود: از هر واحد خونی سه فرآورده استخراج میشود و این بدان معناست که هر اهداکننده با اهدای خون جان سه نفر را از مرگ حتمی نجات میدهد.
مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اهدای خون از جمله کمکهای نوعدوستانهای است که میتواند حیاتی دوباره به انسانها ببخشد و درد و رنج ناشی از بیماری را بکاهد، سلامتی را به بیمار هدیه دهد و باعث شادی و نشاط اهداکننده شود.
وی در خصوص آخرین وضعیت بانک خون سیستان و بلوچستان گفت: به علت نیاز مبرم بسیاری از افرادِ گروههای هدف در انتقال خون، وضعیت ذخایر خون در استان نوسان دارد، وضعیت خونی مطلوب است؛ اما به همه گروههای خونی بویژه گروه خونی «O مثبت» نیاز داریم.
صفدری اظهارداشت: به غیراز روزهای تعطیل،روزانه حدود ۲۰۰ نفر برای اهدای خون به مراکز و پایگاههای انتقال خون مراجعه میکنند که اگر این آمار به حدود ۴۰۰ نفر برسد مشکل سیستان و بلوچستان در این عرصه به طور کامل حل خواهد شد.
به گفته وی؛ با توجه به اینکه سیستان و بلوچستان از پر مصرفترین استانهای کشور است نا گریز هستیم از ۱۰ تا ۱۲ استان دیگر اقدام به واردات خون کنیم.
مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در راستای بهبود وضعیت اقدام به فعالکردن تیمهای سیار در جنوب استان در تمامی شهرها و مناطقی که دارای فرمانداری هستند، کردهایم تا از این طریق مردم آگاه شده و در امر اهدای خون مشارکت بیشتری داشته باشند.
وی گفت: در روزهای چهارشنبه نیز تیمهای سیار به شهرک جهاد در حوالی شهر زاهدان رفته و در مرکز بهداشتی درمانی واقع در این شهرک مستقر میشوند که شهروندان میتوانند برای اهدای خون از طریق این مرکز اقدام کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۳
زاهدان- ایرنا- مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان گفت: ۵۰ درصد بانک خونی استان از واردات فراوردههای خونی از سایر استانها تأمین میشود که اگر مشارکت مردم در امر اهدای خون بالاتر برود واردات کمتری صورت خواهد گرفت.