به گزارش ایرنا، سید حبیب الله میرغفوری، روز چهارشنبه در جمع اصحاب رسانه افزود: این طرح به منظور ارتباط بین صنایع و دستگاههای اداری و همچنین نوآوران و فناوران استان اجرا می شود .
وی ادامه داد: نیازهای فناورانه صنایع در طرح تانا جمع آوری می شود و از رسانه ها نیز درخواست داریم تا اطلاع رسانی کنند که هر نیازی دستگاهها و صنایع دارند در قالب درگاه اینترنتی جمع آوری شده و در سامانه نظام ایده ها و نیازها (نان) ثبت شود.
رییس پارک علم و فناوری استان یزد گفت: همچنین نشست های پیش نیاز برگزار شده و به سمت شناسایی ایده های نوآورانه ای که بتواند نیازها را رفع کند ، فعالیت کرده و همه این ایده های خلاق جمع آوری می شود .
میرغفوری ادامه داد: نوآوران و فناوران می توانند در سامانه نان و درگاه اینترنتی، ایده های خود را اعلام کنند و برای یک نیاز چندین ایده ارائه خواهد شد و در مرحله پایانی که در ۱۸ مردادماه برگزار می شود نیز رویداد به هم رسانی با حضور صنایع و فناوران برگزار خواهد شد.
وی اظهار داشت: رفع نیازهای صنعت و معدن استان در این طرح دیده شده و تانا بعنوان ارتباط دهنده فناوران و ایده پردازان فعالیت خواهد کرد تا هرگونه نیاز و در خواست فناورانه برآورده و تامین گردد.
رییس پارک علم و فناوری استان یزد گفت:در قسمت ثبت ایده سامانه نان نیز هر شخصی می تواند ایده خود را ثبت کند اما عمدتا اعضای هیئت علمی دانشگاهها و نخبگان و شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری هستند ولی هیچگونه محدودیتی وجود ندارد و حضور عموم آزاد است.
میرغفوری اظهار داشت : البته داوری از ایده ها انجام خواهد شد و در روز برگزاری رویداد تانا فقط آثار متتخب ارائه می شود و با حضور صنایع و دستگاهها و ایده پردازان نشستی برگزار و این ارتباط برقرار خواهد شد .
رییس پارک علم و فناوری استان یزد گفت: همه صنایع و دستگاههای اداری که نیازی دارند می توانند در سامانه nan.ac نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند همچنین سامانه ystp.ac.ir/tana به منظور رویداد تانا معرفی می شود.
مسعود نیک سیرت، مدیر فن بازار منطقه ای استان مستقر در پارک علم و فناوری استان یزد نیز در این نشست گفت: در طرح تانا توسعه اکوسیستم نوآوری پارک مد نظر قرار دارد و پارک های علم و فناوری بعنوان حلقه واسط شناسایی ایده پردازان فعالیت دارند و تقویت و توانمند سازی نقش آفرینان این عرصه دنبال خواهد شد.