به گزارش ایرنا، زبیده دهداری روز چهارشنبه در ستاد بحران این شهرستان در فرمانداری اظهار کرد: باتوجه به اینکه حریق مزارع باعث خسارتهای جبران ناپذیری میشود، از دستگاههای خدمات رسان، دهیاران، بسیج مردمی و جوامع محلی برای پیشگیری از بروز چنین حوادثی انتظار همکاری داریم.
وی افزود: کاهش تنوع زیستی جانوران و نابودی گونههای بوتهای درخت و درختچه، افزایش رواناب و کاهش نفوذپذیری آب در زمین از عمده خسارتهای زیان بار حریق در مزارع است.
وی تصریح کرد: پاکسازی حریم و حاشیه جادهها توسط اداره راهداری، استفاده از توان بهرهبرداران معادن در ایجاد آتشبر با استفاده از تجهیزات و امکانات، تخصیص اعتبار خرید تجهیزات اطفای حریق توسط فرمانداری شهرستان به دهیاران، همکاری دهیاران جهت برگزاری دورههای آموزشی توجیهی مسایل ایمنی و اطلاع رسانی به کشاورزان و باغداران از راهکارهای پیشنهادی در پیشگیری از آتش سوزی مزارع کشاورزی است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گناوه افزود: تاکنون چندین مورد آتش زدن پسماند مزارع کشاورزی شهرستان وجود داشته است که با حضور به موقع نیروهای یگان حفاظت این اداره، آتش نشانی، دهیاری و مردم مهار شد.
وی در خصوص دستور رئیس جمهور و رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور مبنی بر اهمیت طرح مشارکتی کاشت یک میلیارد درخت، بیان کرد: سهم استان بوشهر از این میزان سه میلیون و ۶۵۰ هزار اصله نهال است که شهرستان گناوه در این امر مشارکت جدی دارد.
وی یادآورشد: این شهرستان دارای هشت هزار و ۶۶۴ هکتار مناطق بیابانی، سه هزار هکتار جنگلهای دست کاشت و ۸۷ هزار هکتار مرتع است.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر واقع است.