علیرضا یارمحمدی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این میزان تردد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۲ درصدی داشته است.
وی عنوان کرد: پر ترددترین محورهای حوزه جنوب استان به ترتیب محورهای ایرانشهر به بمپور و برعکس، نیکشهر(سه راهی نیکشهر) و چابهار (منطقه آزاد چابهار)است.
رئیس مرکز مدیریت راههای ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای جنوب سیستان و بلوچستان تصریح کرد: طی این مدت بیشاز ۳۸۰ هزار وسیله نقلیه در راههای بین استانی تردد داشتند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸۲ درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: سهم تردد پلاکهای غیربومی در جادههای جنوب سیستان و بلوچستان معادل ۲۰ درصد کل وسایل نقلیه مشاهده شده بوده است.
یارمحمدی با اشاره به افزایش ۱۲ درصدی تعداد وسایل نقلیه سبک و سنگین در محورهای جنوب سیستان و بلوچستان افزود: سامانههای هوشمند حمل و نقل از قبیل دوربینهای نظارت تصویری، سامانههای تردد شمار و سامانههای ثبت تخلف در تمامی جادههای جنوب استان فعال هستند و از این طریق وضعیت ترافیکی و همچنین رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی در محورها مورد کنترل و پایش قرار میگیرد.
وی یادآور شد: براساس اطلاعات ثبت شده از وسایل نقلیه جنوب سیستان و بلوچستان در سامانههای پلاکخوان سایر استانها، بیشترین سهم مقاصد سفر خودروهای جنوب استان در اردیبهشت به ترتیب به مقصد کرمان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی بوده است.
یارمحمدی با اشاره به شماره تلفن گویای ۱۴۱ مرکز مدیریت راهها و افزایش ۱۹ درصدی تماسها در این بازه زمانی، تاکید کرد: یکی از وظایف مهم مرکز مدیریت راهها پاسخگویی سامانه ۱۴۱ است و با توجه به این مهم میزان پاسخگویی در این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۵ درصد افزایش داشته است.