به گزارش ایرنا، استاندار هرمزگان در حاشیه عملیات اجرایی این فضاهای آموزشی، در شهرک سجادیه بندرعباس کلنگ یک مدرسهی ۱۲ کلاسه به زیربنای یکهزار و ۸۷۸ مترمربع را بر زمین زد که این مدرسه بناست با مشارکت خیران احداث شود.
مهدی دوستی در ادامه در محله نخل پیرمرد بندرعباس، ضمن بازدید از دبستانهای بلال و مالکاشتر عملیات یک مدرسهی ۱۲ کلاسه با زیربنای یکهزار و ۸۷۸ مترمربع را که قرار است با مشارکت اتاق بازرگانی، صنایع و کشاورزی بندرعباس احداث شود، را آغاز کرد.
همچنین کلنگزنی یک باب مدرسهی ۱۲ کلاسهی در شهرک پیامبر اعظم(ص) و یک مدرسه سه کلاسه در روستای بوستانو از دیگر برنامه های استاندار هرمزگان بود.
برنامه ریزی احداث یکهزار و ۴۰۹ کلاس درس جدید در هرمزگان
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان در حاشیه این آیین، اظهار کرد: چشماندازی که برای امسال و اوایل سال آینده در حوزه مدرسه سازی تعریف شده، احداث یکهزار و ۴۰۹ کلاس درس است.
دوستی افزود: تاکنون سالیانه ۵۱۰ کلاس درس را تحویل دادیم که سه برابر میانگین کشوری بوده است، ضمن اینکه در سال ۱۴۰۱ موفق شدیم رکورد جدیدی نیز ثبت کنیم و یکهزار و ۲۳۶ کلاس درس را ساختیم که نشان از سرعت بخشیدن به حوزه مدرسهسازی در استان است.
وی تصریح کرد: در تعیین پروژههای هدف احساسی رفتار نکردیم؛ چرا که پیش از این بیشتر مدرسهسازیها معطوف در نقاط دیگر استان میشد اما حاشیه شهر بندرعباس از نظر سرانه بدترین وضعیت را داشت و تمرکز کردیم در برخی شهرستانها و برخی از محلات سرانه آموزشی را به استاندارها نزدیکتر کنیم.
استاندار هرمزگان خاطرنشانکرد: امیدواریم با برنامهریزی انجام شده برای نشست های آینده خیران مدرسه ساز در استان بتوانیم مشارکت خیران، صنایع، بنگاههای بزرگ اقتصادی و اصناف و بازاریان را در مدرسه سازی افزایش دهیم.
دوستی گفت: ضمن اینکه با سازمان نوسازی مدارس کشور نیز توافق کردهایم هرچه قدر استان بتواند برای احداث مدرسه اعتبار تخصیص دهد، سازمان نیز از اعتبارات وزارت آموزش و پرورش به همین میزان اعتبار به استان تخصیص دهد.
تلاش برای رفع فقر سرانه آموزشی در هرمزگان
وی تاکیدکرد: در حال حاضر با فقر سرانه آموزشی در استان در تلاش هستیم و تلاش در رفع آن داریم که نیاز به یک سری جهشها داریم و اگر بتوانیم تعداد احداث کلاسها در سال را به بیش از یک هزار کلاس برسانیم میتوانیم تا پایان سال به نتیجه خوبی در این زمینه برسیم.