به گزارش ایرنا، محمد مهدی اسماعیلی چهارشنبه شب در حاشیه مراسم پایانی بیستمین جشنواره بین المللیی فرهنگی - هنری امام رضا(ع) در برج سپید مشهد در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: خلق آثار هنری در خصوص امام رضا(ع) با عشق و عاطفه مردم گره خورده و با ذوق و علاقه و عشق هنرمندان منجر به خلق آثار بزرگ شده و در طول تاریخ هم همین گونه بوده است.
وی بیان کرد: امسال و در آیین پایانی بیستمین جشنواره بین المللی امام رضا(ع) از افرادی تجلیل می کنیم که کارهای بزرگی را پدید آورده بودند و این موضوع در حال دامن زدن به گسترش هنری در حیطه خدمت به معارف دینی است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وجود پربرکت حرم مطهر امام رضا(ع) را در مشهد فرصت بزرگی دانست تا هنرمندان با بهره گیری از آن موفق به خلق آثار بزرگ شوند.
اسماعیلی در پاسخ به سوالی در خصوص حمایت از هنرمندان فعال در عرصه فرهنگ رضوی، گفت: جشنواره امام رضا(ع) از فعالیتهای این وزارتخانه در جهت فعالیتهای امام رضایی است که دامنه آن گسترش بیشتری خواهد یافت.
به گزارش ایرنا، این مراسم چهارشنبه شب همزمان با شام میلاد حضرت رضا(ع) میزبان شماری از مسئولان کشوری و استانی، هنرمندان و برگزیدگان جشنوارههای رضوی است که مهمان اصلی این گردهمایی فرهنگی، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بود و شماری از مدیران کشوری و استانی نیز در این مراسم به سخنرانی پرداختند.
رونمایی از تندیس «نشان ارادت» و معرفی خادمان فرهنگ رضوی از مهم ترین بخشهای مراسم پایانی جشنواره امام رضا(ع) بود، هنرمندان زیادی همچون «دولتمند خالف»، خواننده تاجیکستانی اثر معروف «پناه» و حسن روح الامین نقاش برجسته کشورمان نیز در این مراسم حضور داشتند
آئین دمام و چاووش خوانی در ابتدای مراسم اختتامیه بیستمین دوره جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) برای عرض ارادت به پرچم حرم مطهر رضوی به اجرا درآمد.
این برنامه به همت گروه دمام نوازان هیئت هنر و چاووشی خوانی ناخدا علی ستوده برگزار شد و مورد استقبال حاضران مراسم اختتامیه بیستمین دوره جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) قرار گرفت.
بیستمین دوره از جشنواره بین المللی امام رضا(ع) به همت بنیاد بین المللی امام رضا(ع) از ۱۳ آذرماه پارسال کار خود را آغاز کرده و برگزاری آن تا امروز در قالب ۱۶ جشنواره ملی و بین المللی به میزبانی ۱۵ استان ادامه یافته، پنج جشنواره بین المللی و باقی جشنواره ها ملی است.
این جشنواره ها شامل جشنواره عکس رضوی به میزبانی خراسان رضوی، شعر فارسی رضوی به میزبانی کرمان، شعر عربی رضوی به میزبانی خوزستان، شعر ترکی رضوی به میزبانی آذربایجان شرقی، شعر کودک و نوجوان رضوی به میزبانی همدان برشمرد و گفت: جشنواره های داستان رضوی به میزبانی سمنان، داستان کودک و نوجوان رضوی به میزبانی بوشهر، جلوه های فرهنگ رضوی به میزبانی گیلان، خوشنویسی رضوی به میزبانی تهران، گرافیک رضوی به میزبانی قم، سرود رضوی به میزبانی گلستان، آواها و نواهای رضوی به میزبانی فارس، تئاتر رضوی به میزبانی آذربایجان شرقی، تئاتر کودک و نوجوان رضوی به میزبانی هرمزگان، تئاتر خیابانی به میزبانی جنوب استان کرمان، کوتاه رضوی به میزبانی خراسان رضوی، مطبوعات و رسانه رضوی به میزبانی در سطح ملی برگزار شده است.