تبریز - ایرنا - معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی گفت: زمینه و شرایط برای سرمایه گذاری در مجموعه ورزشی ۱۹۲ هکتاری یادگار امام ره تبریز فراهم است.

به گزارش ایرنا، جواد امان زاده روز پنجشنبه در جمع خبرنگارانی که از این مجموعه ورزشی بازدید کردند اظهار کرد: این مجموعه ورزشی ظرفیت بسیار خوبی برای استان از نظر ورزشی و گردشگری است و مسئولان استانی باید به مقوله توجه بیشتری کنند.

وی اضافه کرد: اعتبارات خوبی در جریان سفر نخست رییس جمهور به آذربایجان شرقی به این مجموعه ورزشی اختصاص یافت که ظرف سه سال باید جذب و در طرح های نیمه تمام این مجموعه هزینه شود و امسال نیز در جریان سفر دوم، اعتبارات خوبی برای این طرح پیش بینی شده است و اتفاقات خوبی در راه است.

امان زاده با تاکید بر تکمیل نواقص استادیوم فوتبال این مجموعه ورزشی، خاطرنشان کرد: تلاش مجموعه ورزش و جوانان، رفع نواقص و ارایه خدمات به علاقه مندان فوتبال است و اداره ورزش و جوانان استان از تمامی راهکارهایی که بتواند گرهی از مشکلات این مجموعه بگشاید استقبال می کند.

نواقص ورزشگاه یادگار امام ره تبریز تکمیل می شود

معاون فنی اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه نواقص ورزشگاه یادگار امام ره تبریز با استفاده از اعتبارات تملک دارایی، مصوب سفر رئیس جمهور و کمک های شهرداری تبریز رفع می شود گفت: در جریان سفر نخست رئیس جمهور به استان، ۶ مصوبه در حوزه ورزش استان نهایی شد که در نتیجه آن، ۳۸۵ میلیارد تومان به تکمیل طرح های ورزشی استان تخصیص یافت.

عطا شرفشاهی ادامه داد: ۱۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات مصوب، به استادیوم یادگار امام ره تخصیص یافت که ظرف مدت سه سال و برای هر سال ۴۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شد.

وی افزود: برای سال ۱۴۰۱، حدود ۱۳ میلیارد تومان صرف تعویض نورافکن ها، بازسازی کلی رختکن و سرویس بهداشتی و ترمیم بخشی از سکوی تماشاگران شد و قرار است ۱۲ میلیارد تومان نیز از سوی شرکت تجهیز، توسعه و نگهداری اماکن ورزشی برای تعویض تارتان پیست دو و میدانی این ورزشگاه هزینه شود.

شرفشاهی با اعلام اینکه نزدیک ۲۸ سال از ساخت این مجموعه ورزشی سپری شده است گفت: متاسفانه در سال های گذشته اعتباری برای نگهداری این مجموعه تخصیص نمی یافت و این ورزشگاه در مسیر فرسودگی قرار داشت که خوشبختانه در سفر نخست رئیس جمهور به استان و پیگیری مدیرکل ورزش استان، اعتبار خوبی برای بازسازی و ترمیم و نگهداری ورزشگاه اختصاص یافت.

وی همچنین ادامه داد: شهرداری تبریز متعهد به ساماندهی جاده ضلع شرقی و صرف هزینه یک هزار میلیارد تومانی در این مجموعه شده و این اتفاق بزرگی در راستای تکمیل نواقص این ورزشگاه است.

وی در مورد چمن ورزشگاه و تعویض و یا احیای آن گفت: اگر قرار است چمن ورزشگاه عوض شود حداقل باید یک و نیم سال مسابقه ای در آن برگزار نشود که با توجه به حضور تراکتور در لیگ برتر، تقریبا امکان پذیر نیست از این رو ترمیم چمن و تغییر در نحوه نگهداری، جایگزین بهتری برای تعویض است.

کمبود اعتبار دلیل اصلی راکد ماندن استخر قهرمانی مجموعه ورزشی یادگار امام

شرفشاهی با بیان اینکه کمبود اعتبار اصلی ترین دلیل راکد ماندن استخر قهرمانی مجموعه ورزشی یادگار امام ره تبریز در سال های گذشته بود، گفت: کار ساخت این استخر در سال ۱۳۸۶ و با برآورد هزینه ۱۲ میلیارد تومانی آغاز شد که به دلیل طولانی شدن مدت زمان اجرای طرح، در حال حاضر چند برابر این اعتبار برای تکمیل آن نیاز است.

وی افزود: این طرح ملی بوده و در اختیار شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی است و ابنیه آن ۸۰ درصد پیشرفت دارد و امسال ۳۰ میلیارد تومان به تکمیل بخشی از نواقص تخصیص یافته و اکنون در مرحله مناقصه قرار دارد و ۳۰ شرکت در این مناقصه شرکت کرده اند.

وی ادامه داد: بیشتر هزینه های باقیمانده برای تکمیل این استخر، مربوط به تجهیزات است و تنها برای خرید حسگرهای استخرهای شنا دست کم ۷۰ تا ۸۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.