به گزارش ایرنا ، گزارش های رسمی عربستان بیانگر این است که جمعیت این کشور براساس آمار سال ۲۰۲۲ بالغ بر ۳۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است.
این گزارش نشان می دهد ، از این میان ۱۸ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از جمعیت این کشور را شهروندان سعودی و ۱۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تن را نیز اتباع کشورهای دیگر تشکیل میدهند.
اتباع بنگلادش، هند، پاکستان، یمن، مصر، سودان، سوریه، اردن، فلسطین، لبنان، کویت، سومالی و تونس دارای بیشترین جمعیت خارجیها در عربستان سعودی هستند.
سازمان آمار عربستان روز چهارشنبه اعلام کرد که این سازمان افزود که شهروندان سعودی زیر ۳۰ سال ۶۳ درصد از جمعیت کل این کشور را تشکیل می دهد.
از مجموع جمعیت این کشور ۱۹.۷ میلیون نفر مرد و بقیه زن هستند.
برخی کارشناسان معتقدند که با افزایش شمار اتباع خارجی ساختار جمعیتی این کشور را تغییر داده و این مساله از منظر اجتماعی زنگ خطری برای کشور بهشمار می آید.
"یوسف الاوسی» یک فعال عربستانی در توئیتی گفت: افزایش اتباع خارجی همزمان با جلوگیری از فرزندآوری مردم کشور عربستان، آینده ای را برای این کشور رقم خواهد زد که حتی مجریان این اقدامات که ادعای اصلاحات دارند نیز بزودی در کارشان با مشکل مواجه خواهد شد چراکه هیچ پشتوانه یا طایفه حمایت کننده ای ندارند.
وی ادامه داد: «صحبت بر سر این نیست که چه کسی تابعیت دارد و چه کسی ندارد؟ بلکه روندی که در کشور در حال اجرا است از خیلی قبل تر شروع شده و کشور را پر از خارجیهایی کرده است که از دورترین کشورهای جهان به اینجا آمده اند.
کسانی که تابعیت عربستان را ندارند و مالیات با افزایش ۱۰ برابری پرداخت نمی کنند، در این کشور اقامت یافتند و بخش اعظم آنان را کارگران تشکیل می دهند.