به گزارش ایرنا، پیام جلالی روز جمعه در جلسهای با حضور روسای شهرستان ها و مسوولان امداد هلال احمر استان در سنندج اظهار کرد: استان کردستان طی چند سال گذشته در بحث آموزش مین و مخاطرات ناشی از مهمات منفجر نشده در سطح کشور، عضو استان های برتر بوده و امیدواریم این امر با تلاش و زحمات بی دریغ مربیان و نمایندگان پروژه مین ادامه داشته باشد.
وی افزود: کارگاه کشوری مربیان آموزش و آگاهی رسانی مخاطرات مین و رفتار ایمن تر از ۲۳ خرداد تا ۲ تیرماه سال جاری ویژه مربیان استان های ایلام، خراسان رضوی، کرمانشاه، آذربایجان غربی، خوزستان و کردستان با حضور نمایندگان صلیب سرخ و سازمان امداد و نجات و امور بین الملل به میزبانی استان کردستان برگزار می شود.
در ادامه این جلسه، روسای شعب از فعالیت و مشکلات شعب گزارشی ارائه و توسط مدیر عامل جمعیت هلال احمر کردستان راهکارهای پیشنهادی اعلام شد و نماینده پروژه آموزشی مین استان کردستان در کشور به ارائه گزارشی از عملکرد و چگونگی برگزاری و نحوه اجرای برنامه فوق در کردستان پرداخت.
دوره استانی باز آموزی مخاطرات مین در شهرستان مریوان برگزار شد
مدیر عامل جمعیت هلال احمر کردستان همچنین از برگزاری دوره بازآموزی آموزش و آگاهی رسانی خطرات و رفتار ایمن تر در برابر مین و مواد منفجر نشده و به جا مانده از جنگ تحمیلی ویژه مربیان جمعیت هلال احمر استان کردستان در شهرستان مریوان خبر داد.
پیام جلالی گفت: با توجه به اهمیت موضوع مین و مواد منفجر نشده و به جا مانده از جنگ در مناطق جنگی که سالانه قربانی های زیادی را به همراه دارد، آموزش همگانی برای مردم در این نقاط مستلزم وجود مربیان مجرب، باعلم و بروز است که شهرستان مریوان میزبان دوره بازآموزی برای مربیان استانی مبحث مین بوده است.
وی افزود: این دوره با تعریف سناریو آموزشی برای گروههای شرکت کننده به شکل عملی درآمد که این امر منجر به عملیاتی شدن آموزشها برای مربیان می شود و قابلیت آموزش را به سطح بالایی افزایش میدهد.
جلالی یادآور شد: سالانه بر اثر منفجر شدن مین و مواد منفجر نشده جامانده از جنگ تعداد زیادی از خانواده ها در مناطق مختلف استان که در گذشته نقاط جنگی بودند عزادار میشوند که با آموزش همگانی و آشنایی مردم در مواجه با مین، شاهد کاهش حداکثری آسیب های ممکن خواهیم بود.