به گزارش ایرنا، حجت الاسلام جعفر رحیمی در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان با تسلیت سالروز رحلت امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد اظهار کرد: در اندیشه ناب امام راحل نکاتی کلیدی وجود داشت که مردم، محوری ترین پایه و اساس بود به گونه ای که اعتقاد داشت قدرت بدون ملت، پوسیده است.
وی اضافه کرد: امام جمهوری اسلامی را بهترین مدل برای اداره کشور می دانست و ولایت فقیه را بزرگترین پشتوانه برای کشور و مردم می دید و بزرگترین هنر ایشان این بود که این ولایت مهجور و مستور در کتاب ها را بیرون کشید و بر عرصه جامعه آورد.
امام جمعه ساوه یادآور شد: مساله محاسبات معنوی و الهی نکته دیگر و شاخصه مهم دیگر در مشی و خط امام است که رهبر کبیر انقلاب در تصمیم گیری و تدابیر خود، این محاسبات و کسب رضای الهی را در درجه اول قرار می داد.
وی با اشاره به اینکه امام وقتی تنها بود مبتلا به ترس و یاس نشد و آن زمانی که علاوه بر ملت ایران دیگر ملت ها نیز یکصدا نام او را فریاد زدند و به او عشق ورزیدند دچار غرور نشد یادآور شد: نکته دیگر جاذبه و دافعه امام بود به گونه ای که امام همیشه نسبت به تفکر غربی و فکر لیبرالی دافعه داشت.
امام به لطف الهی و با حضور قدرت مردم فعل توانستن را در میان مردم صرف کرد و در یک هم افزایی امت و امام، جامعه عقب مانده دوران ستم شاهی به رشد و توسعه بالایی رسید.
وی با بیان اینکه بازتعریف و عملی بخشیدن به واژه "ما میتوانیم" از دیگر شاخصه های مشی امام بود به گونه ای که به لطف الهی و با حضور قدرت مردم فعل توانستن را در میان مردم صرف کرد و در یک هم افزایی امت و امام، جامعه عقب مانده دوران ستم شاهی به رشد و توسعه بالایی رسید.
خطیب جمعه ساوه گفت: امام در مقابل دشمن انعطافی نداشت و اعتمادی به آن نمی کرد و در مقابل دشمن همانند کوه ایستادگی می کرد.
وی اظهار کرد: یادکردن از آمریکا به عنوان شیطان بزرگ دیگر ویژگی های خط امام بود و در حقیقت ایشان با این نامگذاری بر وجه آشتی ناپذیری خود با آمریکا تاکید می کرد و آن را سازش ناپذیری بین اسلام و کفر می دانست.
حجت الاسلام رحیمی، عمل به وظیفه دینی در هر زمان، ضعیف دانستن دشمن، مقدس شمردن و آشکار دانستن پیروزی، دور اندیشی، دشمن شناسی از دیگر ویژگی های امام راحل اعلام کرد که با اتکا به این ویژگی ها به آزادیخواهان چگونه ایستادن را آموخت.
رهبر معظم انقلاب، ایران را در طوفانهای سیاسی مصون نگه داشتند
امام جمعه ساوه با اشاره به آغاز سی و پنجمین سال رهبری حضرت آیت الله خامنه ای افزود: امروز یک بیماری شایع به نام حجاب معاصرت در میان ماو راویان و تحلیلگران تاریخ وجود دارد و چه بسیار تاریخ نویسان و تحلیل گران که در پرده و حجاب معاصرت، از ضبط و تحلیل مهمترین وقایع تاریخی هم عصر خود غفلت کرده اند.
وی اظهار کرد: امروز اگر ما با یک عینک واقع بینی به واقعیات نگاه کنیم می بینیم که رهبر معظ انقلاب به شایستگی توانسته اند سکان انقلاب اسلامی را هدایت کنند.
حجت الاسلام رحیمی یادآور شد: اگر امروز در آستانه تبدیل شدن به یک کشور پیشرفته و تاثیرگذار در جهان هستیم و بحران های داخلی و خارجی ،مهار و مدیریت شده است ،جز عنایت های الهی و تدبیر مقام معظم رهبری و ولایت مداری مردم نمی توان دلیل دیگری برای آنها متصور کرد.
وی افزود: در یک بررسی کوتاه می توان ایشان، علیرغم طوفان های تند سیاسی در جهان، انقلاب را به سلامت به ساحل نجات رهنمون کرده است و دشمنان نظام از این درایت و هوشمندی، انگشت حیرت به دهان گرفته اند.
حضرت امام خمینی (ره) الگوی عالم عامل، وقت شناسی، مدیریت، شجاعت، خوش رفتاری، مردمداری، پارسایی و ساده زیستی ساعت ۲۲ و ۲۰ دقیقه شب سیزدهم خرداد ۱۳۶۸ به علت عارضه قلبی در سن ۸۷ سالگی چشم از جهان فروبست.
آیین تشییع پیکر امام راحل با حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر (نزدیک به یک ششم جمعیت آن زمان کشور) نیز به عنوان بزرگترین تشییع تاریخ، به ثبت رسید.